Ο ΟΦΗ προτείνει διεξαγωγή των play-off σε γήπεδα… 20% γεμάτα

Απο repress.gr: Εντυπωσιάζει η αισιόδοξη πρόταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ στη διάσκεψη της Super League αναφορικά με τις συνθήκες επιστροφής του ποδοσφαίρου στα γήπεδα
Πηγή: repress.gr
Ο ΟΦΗ προτείνει διεξαγωγή των play-off σε γήπεδα… 20% γεμάτα

Στη σημερινή (12/05) τηλεδιάσκεψη της Super League, η πλευρά του ΟΦΗ έφερε στο προσκήνιο μια διαφορετική και ξεχωριστή πρόταση, της οποίας βέβαια η ορθή εφαρμογή εγείρει αμφιβολίες.

Πιο συγκεκριμένα, οι Κρητικοί πρότειναν τη διεξαγωγή των αγώνων play-off σε γήπεδα που θα έχουν μεν κόσμο, απλά όχι περισσότερο από το 20% της χωρητικότητας κάθε γηπέδου και πάντως κατανεμημένο σε όλες τις κερκίδες του σταδίου, για την τήρηση και των αποστάσεων ασφαλείας.

«Ας το προτείνουμε για τα πλέι οφ ώστε να μπει η βάση για τη νέα σεζόν. Σκεφτείτε την εικόνα που θα βγάλει η Ελλάδα σε όλες τις άλλες χώρες. Γήπεδα με κόσμο, έστω και με αποστάσεις, άλλα σε όλες τις θύρες των γηπέδων» Ηλίας Πουρσανίδης

Σε ότι αφορά τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και το ναυάγια στις διαπραγματεύσεις της Λίγκας με τον ΠΣΑΠ ο Ηλίας Πουρσανίδης ανέφερε στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης: "Oι ποδοσφαιριστές είναι άνθρωποι δικοί μας, της ομάδας μας και πρέπει τίμια και ωραία να συνεννοηθούμε όλοι μαζί για να πάρουμε μια απόφαση σχετικά με τις περικοπές που θα γίνουν στα συμβόλαια, από τη στιγμή που είναι δεδομένο ότι θα υπάρξουν μειώσεις σε όλους όσοι εργάζονται στις ομάδες"

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...