Αφαιρέθηκε το Σαλέ και τα γήπεδά του από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη

Απο thrakisports.gr: Το περασμένο Σάββατο το ThrakiSportS αποκάλυψε ότι οι Χρήστος Πανόπουλος, Πολυχρόνης Συγγελίδης, Αρης Πιαλόγλου και Νίκος Χαλαβαζής αποτέλεσαν παρελθόν από το ΔΣ της Vialand, της εταιρείας δηλαδή στην οποία ανήκει το ξενοδοχείο Σαλέ και τα επτά γήπεδά του.
Πηγή: thrakisports.gr
Αφαιρέθηκε το Σαλέ και τα γήπεδά του από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη

Μια εβδομάδα μετά η ΠΑΕ Ξάνθη προχωράει σε μια ακόμα κίνηση με την οποία διαχωρίζει πλέον πλήρως την σχέση της με τη Vialand. Με την αιφνιδιαστική για πολλούς έλευση του Πανόπουλου στην Ξάνθη υπήρξαν σημαντικές αλλαγές και στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της Παρασκευής στο ThrakiSportS για την παρουσία του Πανόπουλου στις εγκαταστάσεις της Ξάνθης, ακόμα και μέσω της ανακοίνωσης της ομάδας για την παρουσία του επιχειρήθηκε να σταλούν μηνύματα σε πολλούς αποδέκτες. Ενα από αυτά είχε να κάνει και με τον οριστικό διαχωρισμό των εγκαστάσεων.

Στην σχετική ανακοίνωση υπήρχε ενεργό λινκ στις εγκαταστάσεις, όπου περιλαμβάνονταν το προπονητήριο της ομάδας. Αυτό αποδεικνύεται ότι ήταν το μισό σκέλος της είδησης όμως. Το άλλο μισό είναι ότι αφαιρέθηκε από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη οτιδήποτε αφορά την Vialand και πρακτικά, το Σαλέ.

Μέχρι πριν τρεις μέρες το Σαλέ διαφημιζόταν στην σελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη και μάλιστα υπήρχε ιδιαίτερη αναφορά στο κάτω μέρος τξης κεντρικής σελίδας. Πλέον δεν υπάρχει τίποτα απολύτως. Και όχι μονο αυτό.

Τα πάντα έχουν προσεχθεί ώστε ακόμα και οι αεροφωτογραφίες και τα πλάνα με drone να δείχνουν μόνον τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ (δίπλα από το πάρκινγκ δηλαδή) και να μην φαίνεται πουθενά το Σαλέ και τα βοηθητικά του γήπεδα.

Χαρακτηριστικό είναι το μονόλεπτο βίντεο που ανέβηκε την Πεμπτη στο youtube της ομάδας και υπάρχει πλέον και στην σχετική σελίδα με το αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη:

Διαβάστε ακόμη...