Παναθηναϊκός: Σιγουριά για την άδεια και... στο βάθος Ευρώπη

Από sdna.gr: Το... πιστεύουν στον Παναθηναϊκό για άρση της ποινής από την UEFA κι επιστροφή στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».
Πηγή: sdna.gr
Παναθηναϊκός: Σιγουριά για την άδεια και... στο βάθος Ευρώπη

Ένα από τα θέματα που απασχολούν το Τριφύλλι είναι η προσπάθεια άρσης της ευρωπαϊκής ποινής, όπου θα γίνει ακρόαση στην UEFA, παραθέτοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία που αποδεικνύουν την οικονομική εξομάλυνση του συλλόγου, με μείωση του χρέους και διακανονισμό για τις οφειλές που υπάρχουν.

Παρά τις δεδομένες δυσκολίες που υπάρχουν, στον Παναθηναϊκό υπάρχει αισιοδοξία, ως και σιγουριά σύμφωνα με την «Πράσινη», πως η ΠΑΕ θα κατορθώσει να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια που αφορά στη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (πέρα δηλαδή από αυτή για τη συμμετοχή στις εγχώριες), μετά την εξέταση του φακέλου που θα γίνει από την ΕΠΟ.

Εφόσον συμβεί αυτό, οι «πράσινοι» θα έχουν στα χέρια τους ένα επιπλέον χαρτί, στην προσπάθεια για άρση της ποινής, παρά το γεγονός ότι ολόκληρο το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θα τελεί υπό ένα ζοφερό οικονομικό καθεστώς λόγω του κορωνοϊού. Ενώ λοιπόν οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, στο Τριφύλλι είναι διατεθειμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους για να πετύχουν την ευρωπαϊκή επιστροφή τους.

Διαβάστε ακόμη...