Το αυτογκόλ Ολυμπιακού που οδηγεί σε… αποβολή!

Λίγο πριν έγινε γνωστό το μεγάλο λάθος των ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ΑΕΛ (ακόμη και εδώ έδρασαν μαζί) με το αίτημα για πρόσθετη παρέμβαση στο Πρωτοβάθμιο της Λίγκας το οποίο ΔΕΝ φέρει την υποχρεωτική υπογραφή δικηγόρου.
Πηγή: paok24.com
Το αυτογκόλ Ολυμπιακού που οδηγεί σε… αποβολή!

Το PAOK 24 αποκαλύπτει ότι αυτό το λάθος δεν θα οδηγήσει μόνο σε ακύρωση του αιτήματος γι’ αυτή τη διαδικασία, αλλά και σε ΟΛΕΣ τις επόμενες. Οι ΠΑΕ ολυμπιακός και ΑΕΛ δεν θα αποβληθούν μόνο από αυτή την εκδίκαση του Πρωτοβάθμιου της Λίγκας, αλλά και από όλες τις επόμενες αν και όταν βέβαια υπάρξει συνέχεια σε αυτή την υπόθεση.

Εδώ επάνω και όσον αφορά τις πρόσθετες παρεμβάσεις, πρέπει να τονιστεί και κάτι ακόμη. Όταν το 2017 η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αιτήθηκε πρόσθετης παρέμβασης στο θέμα ξυλοδαρμού παικτών του Πλατανιά μέσα στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός επιχειρηματολόγησε και κατάφερε τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ στο δευτεροβάθμιο της ΕΠΟ. Και πήγε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και πέρα από το μεγάλο τυπικό λάθος της υπογραφής, θύμισε τα επιχειρήματα που τότε επικαλέστηκε ο Ολυμπιακός! Και ζήτησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να αποκλειστούν και από αυτή τη διαδικασία στο Δικαιοδοτικό της Λίγκας, κάτι που αυτόματα θα οδηγήσει και στους άλλους αποκλεισμούς.

Σε κάθε περίπτωση οι νομικοί κύκλοι θεωρούν βέβαιο ότι όσα σήμερα επικαλέστηκαν Ολυμπιακός και ΑΕΛ δεν θα εισακουστούν αφού θα απορριφθούν οι πρόσθετες παρεμβάσεις τους.

(Για πολλά άλλα ζητήματα που αφορούν στην ουσία της υπόθεσης και αναδείχθηκαν σήμερα, θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη ρεπορτάζ μέσα από το PAOK24).

Διαβάστε ακόμη...