Σε κρίση Μαρτίνς και (συγκεκριμένοι) παίκτες στον Ολυμπιακό – Οριακό το ντέρμπι με ΠΑΟΚ!

Απο thessports.gr: Οι γκέλες στα τελευταία ματς έχουν κάνει βαρύ το κλίμα στον Ολυμπιακό και το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ βρίσκει προπονητή αλλά και παίκτες υπό πίεση!
Πηγή: thessports.gr
Σε κρίση Μαρτίνς και (συγκεκριμένοι) παίκτες στον Ολυμπιακό – Οριακό το ντέρμπι με ΠΑΟΚ!

Ο Ολυμπιακός οδηγείται σε μια... διαβολοβδομάδα αντιμετωπίζοντας την Τρίτη την Τότεναμ στο Λονδίνο και τον ΠΑΟΚ την Κυριακή στο Φάληρο, στο ντέρμπι κορυφής της Super League.

Η ψυχολογία στις τάξεις της ομάδας δεν είναι και στο καλύτερο σημείο μετά τις απώλειες των τελευταίων αγωνιστικών με Ξάνθη και Πανιώνιο, που έφεραν τους «ερυθρόλευκους» στα ίσα με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν έχει αντιδράσει ακόμη για την εικόνα του Ολυμπιακού, αλλά δεν αποκλείεται να το κάνει. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο για επιχειρηματικές υποθέσεις και σήμερα ή αύριο θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει από κοντά με ανθρώπους της ομάδας.

Αναμφίβολα ο Πέδρο Μαρτίνς αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές οδεύουν υπό πίεση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και αν το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρξει αντίδραση από το αφεντικό του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμη...