«Άκυρο του Βερμάελεν στο ΟΣΦΠ»

Από inpaok.com: Αρνητική ήταν η τελευταία απάντηση του Τόμας Βερμάελεν στον Ολυμπιακό σύμφωνα με τα τελευταία βελγικά δημοσιεύματα τα οποία ωστόσο τονίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα επανέλθουν με νέα πρόταση.
Πηγή: inpaok.com
«Άκυρο του Βερμάελεν στο ΟΣΦΠ»

Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Τόμας Βερμάελεν ο οποίος εξακολουθεί να μην συμφωνεί με άλλο σύλλογο, σε Αγγλία ή Βέλγιο. Σύμφωνα με τους συμπατριώτες του 33χρονου κεντρικού αμυντικού, οι Πειραιώτες κατέθεσαν πρόταση για διετές συμβόλαιο ωστόσο η απάντηση του πολύπειρου στόπερ που έφυγε από τη Μπαρτελόνα ήταν αρνητική αφού δεν ικανοποιήθηκε από το οικονομικό σκέλος. Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν πάντως τις τελευταίες ώρες στο Βέλγιο, σημειώνουν ότι ο Ολυμπιακός δεν προτίθεται να παραδώσει τα όπλα αλλά θα επιστρέψει με νέα, βελτιωμένη πρόταση.

«Ο Τόμας Βερμάελεν απέρριψε την πρώτη πρόταση του Ολυμπιακού. Η ελληνική ομάδα του πρόσφερε συμβόλαιο δύο ετών στον έμπειρο αμυντικό, αλλά ο παίκτης δεν έμεινε ικανοποιημένος από το οικονομικό σκέλος. Ο πρώην άσος της Αρσεναλ περιμένει νέα πρόταση από τον Ολυμπιακό, με την Αντερλεχτ να εξετάζει επίσης την περίπτωσή του. Οι άνθρωποι του βέλγικου συλλόγου του έχουν κάνει πρόταση για τρία χρόνια και τον προορίζουν για τον παρτενέρ του Βινσέντ Κομπανί», τονίζεται σχετικά στο Βέλγιο τις τελευταίες ώρες.

Διαβάστε ακόμη...