Τζόουνς: "Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, όχι οι διαιτητές"

O άλλοτε καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μάικ Τζόουνς βρέθηκε στο "Παλατάκι" για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό και μίλησε για το πώς "έζησε" το ματς.
Πηγή: contra.gr
Τζόουνς: "Μου άρεσε ο ΠΑΟΚ, όχι οι διαιτητές"

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός στο "Αθλητικό Μετρόπολις".

Για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναικό: "Ηταν φοβερό παιχνίδι, είναι σίγουρο ότι βάζεις πάντα τον εαυτό σου στην θέση αυτού που παίζει. Ασφαλώς, πάντα όταν είσαι παίκτης θες να παίζεις, αλλά, πλέον, εμείς είμαστε βετεράνοι αθλητές".

Για το πως έζησε την παρουσία του στο "Παλατάκι": "Ευχαριστήθηκα πολύ την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ήταν βγαλμένη από τα παλιά. Μου αρέσει η ομάδα, αλλά με εκνεύρισαν οι διαιτητές. Εδωσαν τρία ανύπαρκτα φάουλ στον Κάρτερ. Ο ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλή προσπάθεια με χαμηλό μπάτζετ, είναι φοβερός και ο κόουτς".

Για τον παίκτη του ΠΑΟΚ που θα ήθελε να παίξει μαζί του: "Με αρκετούς θα ήθελα. Ο Λάνγκφορντ έκανε πολύ καλό παιχνίδι. Εγώ, πάντως, όταν ένα παιχνίδι κρινόταν στο τέλος συνήθως δεν χρειαζόμουν πλέι μέικερ να μου δώσει την μπάλα, την έπαιρνα μόνος και έκανα επίθεση".

Για την νίκη επί του Αρη με 81-78 την σεζόν 1988-89, όταν ο ίδιος πέτυχε 30 πόντους: "Πάντα θα το θυμάμαι, μαζί με τα Κύπελλα και τα πρωταθλήματα που κατέκτησα στην Γαλλία, είναι οι πιο δυνατές στιγμές".

Για το ότι βρέθηκε και πέρυσι στο ματς με τον Παναθηναικό: "Ναι είχα έρθει και πέρυσι όταν η ομάδα είχε χάσει με περισσότερους πόντους, φέτος μόνο με τρεις".

Διαβάστε ακόμη...