A+ A A-

Κάτι αλλάζει στο πρέσινγκ του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο στείρο 0-0 κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, με τους παίκτες του Δικεφάλου να κάνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρος, όμως έλλειψε το γκολ.

Οι ποδοσφαιριστές των «ασπρόμαυρων» εφάρμοσαν κατά γράμμα στον αγωνιστικό χώρο όσα τους ζήτησε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, με το ασφυκτικό πρέσινγκ των παικτών του ΠΑΟΚ να «πνίγει» τον αντίπαλο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου είχαν στο ενεργητικό τους 21 κλεψίματα (!), με το κεντρικό δίδυμο των χαφ, Μεϊτέ και Οζντόεφ να έχουν από τρία και τον Γιάννη Κωνσταντέλια ένα.

Η μεγάλη δουλειά, ωστόσο, έγινε από τα πλάγια με τους Αντρίγια Ζίκβοβιτς και Τάισον να έχουν από τέσσερα και τους Βιεϊρίνια και Μπάμπα Ράχμαν να προσθέτουν ακόμη έξι (τρία ο καθένας).

Η λειτουργεία της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ και των πλαγίων ήταν ενδεικτική του πλάνου που θέλει να εφαρμόσει ο Ράζβαν Λουτσέσκου και του ασφυκτικού πρέσινγκ που θέλει να βλέπει από τους παίκτες του.

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα να σχολιάσουν.

Τελευταια posts

Τι γραφουν τα ΜΜΕ

  • Για τον ΠΑΟΚ
  • Για τους αντιπαλους
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Η πρώτη εμπειρία

Η πρώτη εμπειρία

01-10-2023 | paok24.com

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_PREV MOD_NEWS_PRO_GK4_NSP_NEXT
Νίκησε άνετα η Ελσίνκι

Νίκησε άνετα η Ελσίνκι

27-09-2023 | forzaonline.gr

Μοιρασιά στο Αγρίνιο

Μοιρασιά στο Αγρίνιο

27-09-2023 | forzaonline.gr

Paokmania.Gr - To ανεξάρτητο site των οπαδών του ΠΑΟΚ | All rights reserved.