Τι «τρέχει» με Νάρεϊ - Ποιες οι σκέψεις του ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν διάφορα μεταγραφικά σενάρια που συνδέουν τον Κάλεντ Νάρεϊ με την Τουρκία, ωστόσο, από πλευράς ΠΑΟΚ δεν τίθεται συζήτηση. Και που «ξεκαθαρίστηκε» και μέσα από τις επαφές που είχε ο ποδοσφαιριστής με τον Λουτσέσκου και το κλαμπ.
Πηγή: sdna.gr
Τι «τρέχει» με Νάρεϊ - Ποιες οι σκέψεις του ΠΑΟΚ

Προτού πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν, ο Κάλεντ Νάρεϊ αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανία πως του έχει μεταφερθεί -μέσω των εκπροσώπων του- ενδιαφέρον από άλλες ομάδες.

Όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έχω ήδη παρατηρήσει μέσω των συμβούλων μου ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν ρωτήσει για μένα. Είναι τιμή, φυσικά, αλλά αυτή τη στιγμή εστιάζω αποκλειστικά στον ΠΑΟΚ» ενώ σε ερώτηση το αν θα είναι του χρόνου στην ομάδα (σ.σ. έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025), σημείωσε πως: «Δεν μπορώ να απαντήσω αυτή τη στιγμή. Μετά το τέλος της σεζόν, σίγουρα θα υπάρξουν συζητήσεις και εξέταση του τι είναι καλύτερο για όλους τους εμπλεκόμενους. Πάντα παίρνω απόφάσεις με γνώμονα την οικογένειά μου. Ο ΠΑΟΚ είναι σίγουρα το πρώτο μου σημείο επαφής».

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε συνδυασμό με το γεγονός πως έκλεισε με θετικό πρόσημο την πρώτη του σεζόν, σημειώνοντας 8 γκολ και 11 ασίστ, με τους συμπαίκτες του να τον «τιμούν» με το βραβείο του MVP δεδομένης της επίδρασης που είχε φέτος στην ομάδα, άνοιξαν τη συζήτηση περί ενδιαφέροντος για τον Νάρεϊ από ομάδες της Τουρκίας.

Σενάρια που δεν απασχολούν ιδιαιτέρως τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ καθώς για τους Θεσσαλονικείς δεν υφίσταται καμία συζήτηση μεταγραφής του έμπειρου εξτρέμ. Επιπλέον, στα 28 του και βάσει της λογικής που επικρατεί στην αγορά (με εξαίρεση τις ομάδες από την Αραβία που το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο) είναι δύσκολο να έρθει μια πρόταση που να ικανοποιεί τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ για να μπει (και) σε αυτήν την διαδικασία. Πόσω μάλλον όταν ήδη στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο ψάχνει τουλάχιστον 6-7 παίκτες...

Κάτι που έγινε σαφές και μέσα από τις επαφές που είχε το κλαμπ με τον ποδοσφαιριστή, όπως αντίστοιχα και ο Ραζβάν Λουτσέσκου επικοινωνώντας με τον Κάλεντ Νάρεϊ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε σαφές στον Γερμανό, με καταγωγή από το Τόγκο, πως θα τον περιμένει όσο χρειαστεί μέχρι να επανέλθει στην αγωνιστική δράση και να μην υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα να κινδυνέψει η υγεία του.

Μεταξύ άλλων, ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου εξέφρασαν την εκτίμηση και τις ευχαριστίες τους στον Νάρεϊ για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Αναφορικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στο φινάλε της σεζόν, τα μηνύματα από πλευράς Νάρεϊ -βάσει των εξετάσεων του- είναι άκρως ενθαρρυντικά. Ο ποδοσφαιριστής συνεχίζει βήμα - βήμα την αποκατάστασή του με στόχευση να μπορεί να είναι έτοιμος στην αρχή της σεζόν. Σαφώς όλα θα εξαρτηθούν από τις γνωματεύσεις του ιατρικού επιτελείου δεδομένου πως θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι πριν την επάνοδό του στη δράση.

Διαβάστε ακόμη...