Αραβία, Κλουζ: Μύθοι και πραγματικότητα, ξεκάθαρος Λουτσέσκου!

Από sdna.gr:Καλοκαίρι, η περίοδος που τα μεταγραφικά σενάρια «οργιάζουν». Το SDNA ανοίγει τον φάκελο του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναλύοντας τα δεδομένα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ και τις ξεκάθαρες θέσεις του.
Πηγή: sdna.gr
Αραβία, Κλουζ: Μύθοι και πραγματικότητα, ξεκάθαρος Λουτσέσκου!

Η «αποκάλυψη» των Ρουμάνων περί πρότασης της Κλουζ στον Ραζβάν Λουτσέσκου ήρθε να προστεθεί σε μία σειρά σεναρίων και φημών που υπάρχουν από αραβικές ομάδες. Για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, ενδεχομένως αυτές οι «σειρήνες» να ηχούν δυνατότερα μετά την απώλεια του Κυπέλλου δεδομένου πως πολλοί είναι εκείνοι που θα ήθελαν να εκμεταλλευτούν μία πιθανή ρήξη στη σχέση του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου προκειμένου να ανοίξει ευκολότερα ο δρόμος.

Και όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ διατηρεί ένα καλό «όνομα» στη Σαουδική Αραβία μετά το πετυχημένο πέρασμά του από την Αλ Χιλάλ. Συνεπώς, δεν αποκλείεται να προκύπτει ενδιαφέρον (και) από εκεί ενώ πρόσφατα το όνομά του Λουτσέσκου «έπαιξε» ακόμη και για τον πάγκο της Εθνικής ομάδας!

Ως εκ τούτου, υπάρχουν ατζέντηδες αλλά και ομάδες που ενδιαφέρονται να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει με τον ΠΑΟΚ και τον Λουτσέσκου και ποια είναι τα δεδομένα της μεταξύ τους συνεργασίας. Από εκεί και πέρα όμως, στο κομμάτι που τον αφορά (σ.σ. το έκανε και μετά τον τελικό του Κυπέλλου), ο Ραζβάν Λουτσέσκου φροντίζει να κάνει σαφές πως δεσμεύεται για έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου ενώ υπάρχει και buy out 7 εκατ. ευρώ.

Από την πλευρά του, ο Λουτσέσκου νιώθει την ανάγκη να είναι απόλυτα τυπικός, να εξαντλήσει το συμβόλαιο του με τους Θεσσαλονικείς και ήδη δουλεύει με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με φόντο την επόμενη ημέρα. Ο προπονητής του Δικεφάλου βρίσκεται στην πατρίδα του για μερικές ημέρες ξεκούρασης, ωστόσο, μετέχει ενεργά στο σχεδιασμό της ομάδας καθώς όλες οι μεταγραφικές υποθέσεις περνούν από τα χέρια του.

Η προεργασία βάσει των «θέλω» του Λουτσέσκου και των αναγκών της ομάδας για τις συγκεκριμένεις θέσεις είναι σε εξέλιξη, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να αναλαμβάνει το τελικό «σκανάρισμα» των ποδοσφαιριστών. Όλες αυτές τις ημέρες που βρίσκεται στο Βουκουρέστι, ο Ρουμάνος περνάει αρκετό χρόνο, μελετώντας υποψηφίους, εξετάζοντας reports και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις σχετικές εισηγήσεις.

Το πιο σημαντικό απ΄όλα είναι πως ο Λουτσέσκου δεν θα έμπαινε στη διαδικασία να ανοίξει με τον ΠΑΟΚ συζήτηση αποχώρησης, να κάνει το πρώτο βήμα προς λογαριασμό κάποιας ενδιαφερόμενης ομάδας, ξεκαθαρίζοντας προς πάσα κατεύθυνση πως με τον ΠΑΟΚ έγραψε ιστορία, η επιστροφή του ήταν μία καθαρά συναισθηματική απόφαση, σημαίνει πολλά για τον ίδιο και αντιμετωπίζει με σεβασμό τους ανθρώπους και τον ιδιοκτήτη της ομάδας. Και δεν τίθεται άλλη κουβέντα που να τον αφορά... Ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Διαβάστε ακόμη...