Ο Κοτάρσκι και το ρεκόρ καριέρας με τον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Σπουδαία επίδοση για τον Κροάτη πορτιέρε!
Πηγή: paok24.com
Ο Κοτάρσκι και το ρεκόρ καριέρας με τον ΠΑΟΚ!

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι ήταν δίχως αμφιβολία μία από τις πιο κομβικές μεταγραφές του καλοκαιριού, καθώς ο Κροάτης τερματοφύλακας αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ο οποίος αποχώρησε από τον Δικέφαλο έπειτα από πέντε σεζόν.

Η πίεση που υπάρχει στην θέση «1» στον Δικέφαλο είναι γνωστή, με τον 22χρονο παρά το νεαρό της ηλικίας του να ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντά του και να δικαιώνει τους ανθρώπους της ομάδας για την επιλογή τους. Ο νεαρός ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην περσινή -πλέον- αγωνιστική περίοδο, πραγματοποιώντας ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις. Σαφώς υστερεί σε κάποιους τομείς όμως αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως είναι γεννημένος το 2000.

Για τον «Ντομ» η πρώτη του σεζόν στην Τούμπα ήταν και η πλέον παραγωγική στην σύντομη καριέρα του, ξεπερνώντας φυσικά και την περσινή σεζόν στην Γκόριτσα, όπου είχε αγωνιστεί με ιδιαίτερη επιτυχία. Με τους Σλοβένους είχε αγωνιστεί σε 28 παιχνίδια, μετρώντας οκτώ cleans sheets, ενώ φέτος εκτόξευσε τις συμμετοχές του στις 40, ενώ σημείωσε 18 «clean sheets» (σ.σ. το μηδέν στην εστία).

Ο συγκεκριμένος αριθμός αποτελεί ρεκόρ στην καριέρα του Κροάτη, ενώ είναι σαφές πως ο αριθμός θα μπορούσε να ήταν αρκετά μεγαλύτερος εάν συνολικά η ομάδα έδειχνε καλύτερο αμυντικό πρόσωπο στα πλέι οφ, εκεί όπου σε 10 εμφανίσεις ο Δικέφαλος κράτησε μόλις μία φορά το μηδέν στα μετόπισθεν...

Διαβάστε ακόμη...