Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Οι αριθμοί και η ουσία

Από paok24.com: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είχε και φέτος μια γεμάτη χρονιά, με το ατομικό του κοντέρ να γράφει 47 αγώνες με 7 γκολ και 9 ασίστ.
Πηγή: paok24.com
Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Οι αριθμοί και η ουσία

Ο Σέρβος είχε μια πιο αποδοτική σεζόν σε σχέση με πέρυσι όταν και είχε συνολικά 8 γκολ και 13 ασίστ αλλά σε 60 αγώνες/ Αν θέλει να παίξει κάποιος με τους μέσους όρους θα δει πως φέτος ήταν πιο αποδοτικός όσον αφορά τα γκολ, όχι όμως και ως προς τις ασίστ.

Η σύγκριση των στατιστικών του επιδόσεων σε μια σειρά από σημαντικές κατηγορίες δείχνει πως φέτος ήταν καλύτερος σε τομείς όπως το ποσοστό πετυχημένων μονομαχιών, ενώ ήταν σαφώς ανεβασμένος σε ποσοστό επιτυχίας στις ντρίμπλες αλλά και στα τάκλιν.

zivkostats

Σε ψηλές θέσεις στο πρωτάθλημα, αλλά...

Ο Ζίβκοβιτς βρέθηκε μέσα στην πρώτη τριάδα τόσο στη δημιουργίας ευκαιριών όσο και στις key passes. Και εδώ έρχεται το μεγάλο «αλλά» το οποίο έχει να κάνει με το γεγονός της μη αξιοποίησης των των επιδόσεων. Ο «Ζίλε» δημιουργούσε όμως τα τελειώματα των φάσεων ήταν αυτά στα οποία όλες οι συζητήσεις καταλήγουν. Η αίσθηση που αφήνει η σεζόν είναι πως ο Ζίβκοβιτς θα μπορούσε να είχε φανεί περισσότερο, με τους αριθμούς να δείχνουν πως σε επίπεδο δημιουργίας ο Σέρβος ήταν στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος όνως όλα όσα δημιούργησε δεν αξιοποιήθηκαν...

Διαβάστε ακόμη...