Ο χαφ που έρχεται, οι ματιές στην Ιταλία και η περίπτωση του Ουρμπάνσκι

Ο νεαρός Πολωνός χαφ της Μπολόνια, Κάτσπερ Ουρμπάνσκι, και ο Μαροκινός επιθετικός της Νάπολι Ουαλίντ Σεντίρα βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sport24.gr
Ο χαφ που έρχεται, οι ματιές στην Ιταλία και η περίπτωση του Ουρμπάνσκι

Ο ΠΑΟΚ δεδομένα αναζητεί ένα ακόμη κεντρικό χαφ. Σε περίπτωση μάλιστα που ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Σέρχιο Πένια στην Αλιάνσα Λίμα τότε θα χρειάζεται δυο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Δικέφαλος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτηση ενός μέσου και δεν αποκλείεται να τον κλείσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα και πριν από την αναχώρηση της αποστολής του για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο.

Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι με τον χαφ που θα προστεθεί στον άξονα της μεσαίας της γραμμής και την κίνηση που θα γίνει για τον φορ, το ρόστερ του ΠΑΟΚ θα έχει στο μεγαλύτερο του κομμάτι σχηματοποιηθεί πριν καν ξεκινήσει το βασικό στάδιο της φετινής προετοιμασίας.

Γεγονός που δεν μπορεί παρά να ικανοποιεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ματιές στην Ιταλία

Ένας από τους χαφ που ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ είναι ο νεαρός Πολωνός της Μπολόνια Κάτσπερ Ουρμπάνσκι.

Ο 20χρονος χαφ, που είχε αγωνιστεί δανεικός στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν στη Μόντσα δεν είναι στα πλάνα της Μπολόνια και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας έναν χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου.

Ο ΠΑΟΚ που θέλει να ρίξει το μέσο όρο της ηλικίας του ρόστερ του έχει ξεχωρίσει τον νεαρό χαφ που έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα περίπτωση

Σε ότι αφορά την υπόθεση του Ουαλίντ Σεντίρα, το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Μαροκινό επιθετικό είναι υπαρκτό, με τον 27χρονο να είναι στις λίστες των φορ, τους οποίους εξετάζει ο Δικέφαλος για την γραμμή κρούσης της ομάδας του.

Το πόσο ψηλά είναι το όνομα του στις λίστες αυτές δεν είναι ξεκάθαρο. Όπως όμως όλα δείχνουν ο Σεντίρα, που έκλεισε στην Εσπανιόλ την περασμένη σεζόν με 1 γκολ και μια ασίστ, δεν είναι η πρώτη από τις επιλογές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Ξανά σενάρια για Ραζβάν Μάριν

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία ο ΠΑΟΚ καλοβλέπει ξανά την περίπτωση του Ραζβάν Μάριν, χωρίς για την ώρα να έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του.

Όπως γράφουν οι Ιταλοί παρά το γεγονός ότι οι σχέσεις του Δικεφάλου με την Κάλιαρι στην οποία ανήκει ο Ρουμάνος κεντρικός χαφ είναι πολύ καλές, οι δυο ομάδες δεν έχουν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις.

Και αυτό συμβαίνει καθώς στην ομάδα της Σαρδηνίας αξιολογούν τον Μάριν στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που όπως λένε τα δημοσιεύματα δεν είναι απαγορευτικό για τον ΠΑΟΚ αλλά απαιτεί “λεπτούς χειρισμούς”.

Διαβάστε ακόμη...