Λίσι: «Άξιζε να παίξει ο Μοναστηρλής, αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Τάισον» - Τι δήλωσε για την αλλαγή του Εντιαγέ

Ο Αλέσιο Λίσι σχολίασε την δεύτερη συνεχόμενη εμφάνιση του Μοναστηρλή, ενώ «αποκάλυψε» πως Τάισον και Εντιαγέ αισθάνθηκαν ενοχλήσεις.
Λίσι: «Άξιζε να παίξει ο Μοναστηρλής, αισθάνθηκε ενοχλήσεις ο Τάισον» - Τι δήλωσε για την αλλαγή του Εντιαγέ
Photo Credits: @PAOK FC

Ο Ιταλός τεχνικός «αποκάλυψε» πως ο Σερίφ Εντιαγέ του ζήτησε αλλαγή, μετά από χτύπημα που δέχτηκε, ενώ και ο Τάισον αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα. Τι απάντησε για Μοναστηρλή και Σανταμαρία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι η ομάδα έπαιξε για 60' με 4-4-2 αλλά σε αυτό το διάστημα έχασε τις ισορροπίες τους (μετά το 30ο λεπτό):

«Μετά το 30' η ομάδα βεβιασμένα προσπαθούσε να ανακτήσει τη μπάλα και αυτό μας δημιουργούσε δύσκολες καταστάσεις όταν ο αντίπαλος είχε τη μπάλα. Η ομάδα είχε τη θέληση να προσπαθήσει να ανακτήσει τη μπάλα όσο γινόταν πιο σύντομα, αλλά πολλές φορές όταν το κάνεις αυτό, μπορεί να "κολλάς" ως ομάδα. Για τις αλλαγές που έγιναν μετά την αποβολή του Κένι, ουσιαστικά ο Μύθου ήταν ένα εξτρέμ χωρίς τη μπάλα και επιθετικός με τη μπάλα. Χάσαμε τις ισορροπίες μας όταν είχαμε τη μπάλα και όχι όταν δεν την είχαμε».

Για την επιλογή του να κρατήσει τον Μοναστηρλή και πάλι στη βασική ενδεκάδα:

«Δεν πρέπει να "σκοτώσουμε" τον Τσιφτσή αλλά από την άλλη ο Μοναστηρλής άξιζε να παίξει στο σημερινό παιχνίδι. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Έναν παίκτη μπορεί να τον προστατέψουμε με πολλούς τρόπους και ένας εξ αυτών είναι να μην τον βάλεις να παίξεις».

Για το αν ο Τάισον είχε ενοχλήσεις και για αυτό δεν αγωνίστηκε έστω ας αλλαγή:

«Είχε κάποιες ενοχλήσεις πράγματι, αλλά δεν έχω κάτι νεότερο...»

Για το αν ο Εντιαγέ ζήτησε αλλαγή λόγω ενοχλήσεων:

«Ναι με ενημέρωσε πως ήθελε αλλαγή για να ένα χτύπημα που δέχθηκε στο γόνατο».

Για την αποβολή του Κένι που πλέον δεν μπορεί να αγωνιστεί στο ματς απέναντι στον Ολυμπιακό:

«Υπάρχουν λύσεις. Υπάρχει ο Γιάκιτς, υπάρχει ο Τέιλορ και υπάρχει και μια εκδοχή ακόμη αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου. Αυτός που θα παίξει έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας και είμαι σίγουρος πως θα παίξει πολύ καλά».

Για το ότι σε ένα ακόμη ματς η ομάδα βρήκε γκολ από τους φορ του:

«Ας πούμε πως για αυτό τους πληρώνουμε. Πέρα από αυτό όμως, πέρα από τα γκολ, προσφέρουν σημαντική δουλειά αφού δημιουργούν ευκαιρίες και χωρίς τη μπάλα και κάνουν πολλά πράγματα».

Για τον Σανταμαρία που πήρε φανέλα βασικού για δεύτερο συνεχόμενο ματς και ικανοποίησε:

«Είναι σε μια διαδικασία αλλαγών σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Παίζει ρόλο πως πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Επίσης ζητάμε και καινούργια πράγματα για να διευκολύνουμε το δικό του παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος και από τον ίδιο αλλά και από παίκτες που δεν παίζουν τόσο. Γιατί σε αυτή τη ζωή υπάρχουν δυο επιλογές: να αναζητάς δικαιολογίες ή να δουλεύεις σκληρά. Αυτό ίσως στην αρχή κόστισε σε όλο το ρόστερ αλλά πλέον αυτή τη στιγμή όλοι δουλεύουν σκληρά και αυτό φαίνεται».

Για την κατάσταση του Λουσέ και αν θα είναι διαθέσιμος με τον Ολυμπιακό:

«Είμαστε σε ένα σημείο... θα παίξει δεν θα παίξει πιστεύω πως θα είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό».

 

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε ακόμη...