Επιστροφή με εκκρεμότητες για τους διεθνείς του ΠΑΟΚ

Aνοικτά ζητήματα φέρνουν οι Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι και Πένια, που μαζί με τον Ζίβκοβιτς, είχαν επιπλέον άδεια λόγω των υποχρεώσεων τους με τις Εθνικές τους ομάδες.
Πηγή: sport24.gr
Επιστροφή με εκκρεμότητες για τους διεθνείς του ΠΑΟΚ
Photo Credits: @PAOKFC twitter

Από Δευτέρα (7/7) θα μπουν στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ οι παίκτες που είχαν επιπλέον άδεια λόγω της συμμετοχής τους στους αγώνες των Εθνικών τους ομάδων στις αρχές Ιουνίου. Αυτοί που θα ξεκινήσουν προετοιμασία από αύριο 7 του μήνα είναι οι Κωνσταντέλιας, Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς και Πένια, καθώς ο Δημήτρης Πέλκας έκοψε τη δική του άδεια και συμμετέχει από την αρχή στις προπονήσεις.

Αν εξαιρέσει κανείς τον Άντριγια Ζίβκοβιτς, με τους άλλους τρεις διεθνείς υπάρχουν σημαντικές εκκρεμότητες.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, επιστρέφει γονιός έχοντας γίνει πρόσφατα πατέρας, με το ενδιαφέρον της Στουτγκάρδης να είναι “ζεστό” και να έχει προκαλέσει και άλλους μνηστήρες στο… γαϊτανάκι της διεκδίκησης του.

Λογικά θα πρέπει να κάνει και ο ΠΑΟΚ την κίνησή του, συζητώντας μαζί του την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του, το οποίο θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στην πρόταση που του έχουν κάνει οι Σουηδοί, προσπαθώντας να τον δελεάσουν. Η παραμονή του Ντέλια στην Τούμπα είναι ένα από τα κομβικά ζητήματα του φετινού καλοκαιριού για τον Δικέφαλο και οι εξελίξεις αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας.

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι θα επιστρέψει στις προπονήσεις και θα βρει σε αυτές τους Γίρι Παβλένα, Λούκα Γκουγκεσασβίλι και Αντώνη Τσιφτσή, που μαζί με τους δυο νεαρούς Κωνσταντίνο Μπαλωμένο και Δημήτρη Μοναστηρλή, έχουν δημιουργήσει ήδη μια διάδοχη κατάσταση κάτω από τα δοκάρια του Δικέφαλου.

Ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει προταθεί σε πολλές ομάδες από τους εκπροσώπους του -ήδη από το περασμένο Γενάρη- ωστόσο ακόμη δεν έχει προκύψει κάποια πρόταση που να πλησιάζει στις απαιτήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Στην Κροατία, πάντως, κάνουν λόγο για μπάσιμο της Κοπεγχάγης.

Όσο για τον Σέρχιο Πένια, το πιθανότερο είναι να αποχαιρετήσει τους ασπρόμαυρος πολύ νωρίτερα από ότι θα περίμενε κανείς. Έξι μήνες περίπου μετά την απόκτησή του από τη Μάλμε, ο Περουβιανός μοιάζει να είναι ήδη…φευγάτος.

Στην πατρίδα του θεωρούν δεδομένη την επιστροφή του στην Αλιάνσα Λίμα, ο ίδιος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη σε τριετές συμβόλαιο και στον ΠΑΟΚ έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα,ότι η μεταγραφή του τον περασμένο Γενάρη δεν ήταν τελικά κάποια αποδοτική κίνηση.

Διαβάστε ακόμη...