Ο Γιάννης που παίρνει χαρά από τον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Η ζωή και το ποδόσφαιρο έχει μεγαλύτερο νόημα σε αυτές τις στιγμές
Πηγή: paok24.com
Ο Γιάννης που παίρνει χαρά από τον ΠΑΟΚ!

Μετά τον Γιαννάκη από τη Θεσσαλονίκη που λατρεύει να βλέπει τον ΠΑΟΚ από κοντά, ένας ακόμη Γιαννάκης, από την Άμφισσα αυτή τη φορά, ένας ακόμη φίλος μας που παίρνει χαρά και ζωή όταν είναι δίπλα στον Δικέφαλο του Βορρά!

Είναι το παιδί με τα ασπρόμαυρα που βρέθηκε χθες στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού και φωτογραφήθηκε με τους παίκτες του ΠΑΟΚ οι οποίοι έχασαν το παιχνίδι, αλλά και με τους νικητές της ΑΕΚ που φρόντισαν να βρεθούν δίπλα του.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης από χθες είναι ένας από τους. πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο, έστω και αν ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ έχασε τον τελικό: «Ήταν δίπλα στον Κωνσταντέλια και έτρεμε από τη χαρά» μας είπε φίλος της οικογένειας, ο δικός μας αναγνώστης ο Μπάμπης, που βοήθησε πάρα πολύ σε άλλη μία μεγάλη χαρά που ο ΠΑΟΚ έδωσε στον Γιαννάκη!

Ποιος είναι όμως ο Γιάννης από την Άμφισσα; Δείτε εδώ και θυμηθείτε αυτό το παλικάρι που κάνει τα πάντα για να αθλείται και να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ! Μόνο συγκίνηση μας προκάλεσε τότε όταν πρωτογνωριστήκαμε, αλλά και στη συνέχεια όταν μάθαμε ότι ο ΑΣ ΠΑΟΚ με τη διοίκησή του και κυρίως με την έφορο στίβου Τάνια Κεραμυδά, κινητοποιήθηκαν για να κάνουν πραγματικότητα το πιο μεγάλο όνειρο του Γιάννη μας. Ποιο ήταν αυτό:

Ο Γιάννης ήθελε να γίνει αθλητής του ΠΑΟΚ!

Και όταν κάτι το θέλεις πάρα πολύ, δεν χρειάζεται απαραίτητα να συνωμοτήσει το σύμπαν! Έτσι απλά, με λίγη καλή θέληση και απλές κινήσεις, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να δώσει τεράστια χαρά σε έναν ακόμη μικρό του φίλο.

Διαβάστε ακόμη...