Έτοιμη η Κ-15 για τον τίτλο στο Βόλο

Από forzaonline.gr: Συνεπής για άλλη μια χρονιά η Κ-15 του ΠΑΟΚ στα ραντεβού των φάιναλ φορ, είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον πανελλήνιο τίτλο του πρωταθλήματος μαζί με τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Λάρισα στα παιχνίδια, που θα διεξαχθούν στο Βόλο.
Πηγή: forzaonline.gr
Έτοιμη η Κ-15 για τον τίτλο στο Βόλο

Στον έναν από τους δύο σημερινούς ημιτελικούς η ομάδα του Σάββα Κωνσταντινίδη θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό (19.30), που τερμάτισε δεύτερος στο νότιο όμιλο. Στον άλλον ημιτελικό (16.30) θα κοντραριστούν ο Ολυμπιακός κι η Λάρισα. Οι δύο ομάδες, που θα εξασφαλίσουν την πρόκριση, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας στον τελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή.

Την περσινή σεζόν η Κ-15 του Δικεφάλου ήταν φιναλίστ στον τελικό του Αγρινίου, χάνοντας από τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι.

Ποια είναι η ταυτότητα της φετινής Κ-15 του ΠΑΟΚ;

Τις πιο πολλές (δεκατρείς) συμμετοχές στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας μέτρησε ο Αλέξανδρος Μεγγίδης (αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού), μία περισσότερη από τους Κώστα Τασιούλα και Δημήτρη Μπέρδο (οι δύο τελευταίοι είχαν και δύο επιπλέον συμμετοχές ως αλλαγές). Βασικοί ήταν και οι Δημήτρης Κάνιος (δεκαέξι συμμετοχές), Ηλίας Καραγκιόζης (δεκατρείς), Τάσος Σιδηρόπουλος και Γρηγόρης Μηνασίδης (από έντεκα), Τραϊνός Μόκρης (δώδεκα) και Χαράλαμπος Αυγητίδης (δέκα). Παρουσία στα περισσότερα παιχνίδια είχαν κι οι Γιώργος Κρομμύδας (δώδεκα) και Κώστας Τουρσουνίδης (έντεκα).

Ο Δημήτρης Κυριαζίδης και Γιάννης Λουτζιανιώτης μέτρησαν από οχτώ παρουσίες στο αρχικό σχήμα ενδεκάδας, ενώ ο Θόδωρος Τσεμαλίδης ήταν βασικός σε επτά ματς. Ο Αντώνης Καρασαββίδης είχε δέκα συμμετοχές (πέντε στο αρχικό σχήμα), ενώ από πέντε παρουσίες ως βασικοί είχαν και οι Αρσένι Κοβάλ και Βαγγέλης Γκιόκα.

O Aνδρέας Τέλος μέτρησε δώδεκα παρουσίες (οι οχτώ από αυτές ως αλλαγή), ενώ ρόλο αναπληρωματικών είχαν κι οι Γιώργος Γεωργιάδης (οχτώ συμμετοχές), Βασίλης Μπακαλίδης (οχτώ), Βασίλης Τσομπανόπουλος (έξι), Γιώργος Μαύρος (τέσσερις), Φίλιππος Τσαχουρίδης (έξι) και Μανώλης Αναστασόπουλος (τέσσερις).

Οι Μιχάλης Μπέλλης και Νίκος Μητρούσης μέτρησαν από οχτώ και επτά παρουσίες κάτω από τα δοκάρια αντίστοιχα, ενώ σε δύο ματς υπερασπίστηκε την εστία ο Γιώργος Ματζάρης.

Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ με δεκατρία γκολ αναδείχτηκε ο Σιδηρόπουλος, που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους Πρωταθλητές Πεύκων. Εννέα γκολ πέτυχε ο Κρομμύδας, επτά ο Τουρσουνίδης, από πέντε οι Καραγκιόζης, Καρασαββίδης και Κάνιος, από τέσσερα οι Μπέρδος, Γεωργιάδης και Μπακαλίδης, από τρία οι Μηνασίδης, Μεγγίδης, Μαύρος και Τασιούλας, από δύο οι Αναστασόπουλος και Tέλο, ενώ ένα γκολ σημείωσε ο Μόκρης.

Διαβάστε ακόμη...