Μιχαηλίδης: «Αρχηγός με τα όλα του»
SHARE:

Ο Δημήτρης Πέλκας είπε:
«Πολύ συγκινητικό. Έπρεπε να τελειώσει κάποιος έτσι. Μέσα στο γήπεδο υγιής, γερός, να είσαι τόσο κόσμος εδώ στο γήπεδο και άλλοι τόσοι να παρακολουθούν από μακριά. Είναι υπερπαίκτης. Από την πρώτη στιγμή το έδειξε.
Εδώ ο Μιχαηλίδης έβαλε γκολ με το δεξί και μονοκόματο. Έτσι έπρεπε να τελειώσει για τον Αντρέ.
Ήρθε το 2008 σε ένα άγνωστο μέρος και όμως δέθηκε με τον κόσμο, με το μέρος. Ήταν σα να είχε γεννηθεί εδώ, σα να ήταν από μικρός ΠΑΟΚ
Να είναι μαζί μας από όλο πόστο. Την βοηθάει, την πονάει την ομάδα, την ξέρει. Μπορεί να δώσει πολλά.
Έπεφτε-σηκωνόταν στην καριέρα του. Αυτό δηλαδή που πρεσβεύει ο ΠΑΟΚ».
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης τόνισε:
«Η μέρα είναι αφιερωμένη στον αρχηγό. Άξιζε αυτή τη νίκη. Είναι γεννημένος νικητής. Αρχηγός με τα όλα του. Το έχω βιώσει με έχει βιώσει εντός και εκτός γηπέδου γιατί πέρασα πολύ δύσκολα.
Ο Αντρέ είναι ένας. Είναι θρύλος του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει άλλος με τέτοιο χαρακτήρα, αλλά και σαν ποδοσφαιριστής. Ο κόσμος έδειξε πόσο τον σέβεται και πόσο ιστορικός παίκτης είναι. Του εύχομαι υγεία να περνάει καλά. Θα τον έχουμε κοντά μας σίγουρα. Ευλογία που ζήσαμε και παίξαμε μαζί του».