«Θα μας έχει διαβάσει η ΑΕΚ αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Από sdna.gr: Στα σημεία που θα κριθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ στάθηκε ο νεαρός στόπερ του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, που αναφέρθηκε και στην απουσία του Ράζβαν Λουτσέσκου από τον πάγκο.
Πηγή: sdna.gr
«Θα μας έχει διαβάσει η ΑΕΚ αλλά είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε: «Μετά το ματς με τον Άρη πήγα στην Εθνική, είχα το μυαλό μου εκεί, δεν κατάφερα να την βοηθήσω δυστυχώς, αλλά τώρα είμαι υγιής και είμαι έτοιμος για αύριο».

Για την διακοπή και το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Σίγουρα η διακοπή θα μας έκανε καλά να ξεκουραστούμε, έχουμε αυτοπεποίθηση, έχουμε κάνει καλά ματς και είμαστε έτοιμοι για αύριο. Σκεφτόμαστε το ματς με την ΑΕΚ μόνο, εννοείται ότι θέλουμε μόνο νίκη, είμαστε αποφασισμένοι και πρέπει να το δείξουμε από το πρώτο λεπτό μέσα στην Τούμπα»

Για τα κακά αποτελέσματα μετά τις διακοπές: «Νομίζω αυτό έτυχε, αν είμαστε αποφασισμένοι και συγκεντρωμένοι θα πάρουμε την νίκη».

Για το αν θα μοιάζει με το προηγούμενο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ: «Είναι ένα ντέρμπι, θα είναι πολύ δυνατό ματς, όπως την προηγούμενη φορά, όλες οι ομάδες ψάχνουν τους βαθμούς. Δεν νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό το ματς, θα έχει ένταση, η ΑΕΚ θα μας έχει διαβάσει καλύτερα, εμείς θα είμαστε όμως έτοιμοι».

Για την απουσία του Λουτσέσκου από τον πάγκο: «Είναι σημαντικό να υπάρχει ο προπονητής στον πάγκο, αλλά θα υπάρχουν οι βοηθοί του κόουτς. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο, άλλωστε και ο προπονητής θα είναι στο γήπεδο».

Διαβάστε ακόμη...