Ζουρνατσίδης για Μπάνε: «Αδελφέ μου, σου αξίζουν όσα γίνουν απόψε και άλλα τόσα»

Από sdna.gr: Μέλι έσταξε για τον Μπάνε Πρέλεβιτς ο Τέλης Ζουρνατσίδης λίγες ώρες πριν τη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του «Τίγρη».
Πηγή: sdna.gr
Ζουρνατσίδης για Μπάνε: «Αδελφέ μου, σου αξίζουν όσα γίνουν απόψε και άλλα τόσα»

Ο επί σειρά ετών τιμ μάνατζερ του Δικεφάλου και μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τον Μπάνε Πρέλεβιτς ενόψει της απόσυρσης της φανέλας με το «7» στο Παλατάκι.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Έφτασε η μεγάλη μέρα. Ανυπομονούμε όλοι να περάσουν οι ώρες για να βρεθούμε το βράδυ στο PAOK SPORTS ARENA για να αποθεώσουμε τον έναν και μοναδικό Μπάνε Πρέλεβιτς.

Τον άνθρωπο όποιος μας έχει χαρίσει ορισμένες από τις πιο χαρούμενες στιγμές της νιότης μας. Τον άνθρωπο που για μας τους ανθρώπους του μπάσκετ υπήρξε ένα ανεπανάληπτο είδωλο ,τον άνθρωπο που με αυτά που έχει κάνει μέσα στους αγωνιστικούς χώρους κατατάσσεται σαν ο σπουδαιότερος αθλητής που φόρεσε ποτέ την μαυρόασπρη φανέλα και ένας από τους σπουδαιότερους ευρωπαίους παίκτες.

Τα έφερε έτσι ή ζωή που ο αθλητής που αποθέωνα και θαύμαζα σαν παίκτη έγινε συνεργάτης ,φίλος καρδιακός και αδερφός. Και κατάλαβα πως η αθλητική του σπουδαιότητα ωχριά μπροστά στην σπουδαιότητα του χαρακτήρα του και της ανθρωπιάς του.

Τη σχέση αυτή την θεωρώ σαν ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μου έκανε ο θεός. Είδωλό μου φίλε μου αδελφέ μου σου αξίζουν αυτά που θα γίνουν απόψε και άλλα τόσα. Να είσαι πάντα γερός και ευτυχισμένος».

Διαβάστε ακόμη...