«Ζωντανός» στο κυνήγι της… υπέρβασης!

Από acpaok.gr: Για την 21η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στον Πειραιά, όπου και αντιμετωπίσει το μεσημέρι του Σαββάτου 1 Απριλίου τον ΟΣΦΠ, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 12-6.
Πηγή: acpaok.gr
«Ζωντανός» στο κυνήγι της… υπέρβασης!

Ο Δικέφαλος, μετά τις πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα, έκανε μία στάση, παρουσιάζοντας ωστόσο το μαχητικό του πρόσωπο και την συνεχή βελτίωση την οποία είχε στον δεύτερο γύρο. Το σύνολο του Παναγιώτη Βέργου «έκλεψε» τις εντυπώσεις στο φετινό δεύτερο μισό, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις και αποτελέσματα, τα οποία είναι... οδηγός για τη νέα σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο μέρος τελείωσε στο 6-2, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 12-6.

Το αποτέλεσμα αυτό ωστόσο δεν είναι καταδικαστικό για τον Δικέφαλο, στην προσπάθεια του για μία θέση στην πρώτη εξάδα. Μπορεί να μην είναι εξ' ολοκλήρου στο χέρι του, περιμένοντας απώλειες βαθμών από τον Πανιώνιο στα παιχνίδια του με Εθνικό Πειραιώς και Περιστέρι, ωστόσο θα τα δώσει όλα στο δικό του παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Παναγιώτη Βέργου, την Τετάρτη 5 Απριλίου και 15:00, εντός έδρας, κόντρα στο Ρέθυμνο, για την 22η αγωνιστική της Α1 Πόλο γυναικών.

 

Διαβάστε ακόμη...