Η μεικτή ζώνη του Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, μετά την αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ Domus Ergo και του Πανιωνίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β' Φάσης της Α1 Πόλο ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του Πανιώνιος-ΠΑΟΚ Domus Ergo

«Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τελειώσαμε με μία ήττα για εμάς. Ήταν ένας πολύ ωραίος αγώνας, όπως τον περιμέναμε, με πολλές και ωραίες φάσεις, με δυνατές μονομαχίες και με ωραία τακτική προσέγγιση και από τις δύο ομάδες. Ήταν δίκαιη η νίκη του Πανιωνίου έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, στα τρία χρόνια που είμαι στον ΠΑΟΚ δεν έχω κάνει κάποια δήλωση για διαιτητικές αποφάσεις. Αλλά αυτό που έγινε σήμερα ήταν πρωτόγνωρο και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Μιλάμε για δύο ομάδες οι οποίες έχουν παίξει πολύ καλό Πόλο, η κάθε μία στα δικά της μέτρα και επίπεδα. Τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Πανιώνιος έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους σημερινούς μας αντιπάλους να φτάνουν και στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του EURO CUP. Αυτού του είδους η αντιμετώπιση των δύο διαιτητών απέναντι στον ΠΑΟΚ, ήταν κάτι το απίστευτο. Λόγω των πολυάριθμων αποβολών, στο τέλος της αναμέτρησης δεν είχαμε παίκτες να παίξουμε, μοιραία αγωνιζόταν η ομάδα των νέων μας. Φυσικά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για εμάς, καθώς αυτά τα παιδιά, έχουν αποδείξει μέσα στην σεζόν ότι βοηθούν έμπρακτα και δυναμικά την αντρική ομάδα. Αλλά σε έναν αγώνα τόσο υψηλού επιπέδου και κινδύνου, χρειάζεσαι την πείρα, όταν σου λείπουν βασικοί πυλώνες δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα.

Ειλικρινά πρέπει κάτι να γίνει και δεν το λέω μόνο για τον ΠΑΟΚ. Αν κάποιος καθίσει και διαβάσει δηλώσεις προπονητών από όλες τις κατηγορίες και από όλα τα ηλικιακά πρωταθλήματα, θα το διαπιστώσει. Πραγματικά, αυτό το οποίο γίνεται φέτος με την διαιτησία είναι κάτι το πρωτόγνωρο, ή όλοι οι προπονητές είμαστε τρελοί και δεν ξέρουμε από Πόλο ή μάλλον κάτι πρέπει να γίνει με τους διαιτητές γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.

Είμαστε μία εβδομάδα πριν από τα πλέι-οφ, θα δώσουμε τον αγώνα μας. Με τα σημερινά αποτελέσματα, γνωρίζαμε πως θα αναμετρηθούμε είτε με τον Πανιώνιο, είτε με τον Απόλλων Σμύρνης. Τελικά παίζουμε με τον Απόλλωνα, η αποστολή μας είναι αρκετά δύσκολη, το περιμέναμε ήταν αναμενόμενο. Να ευχηθώ καλή τύχη στον Απόλλωνα, μακάρι να φέρει και το ευρωπαϊκό τρόπαιο στην Ελλάδα, αυτό θα κάνει καλό στην ίδια την ομάδα αλλά και γενικά στην ελληνική υδατοσφαίριση. Κατά τα άλλα, όποιες πιθανότητες έχουμε για να κάνουμε κάτι «μαγικό» θα τις κυνηγήσουμε, θα κάνουμε τον αγώνα μας. Δυστυχώς, θα στερηθούμε τις υπηρεσίες του Νίκολα Μιλάρντοβιτς στην πρώτη αναμέτρηση, ας ελπίσουμε πως θα καλύψουμε το κενό του και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Διαβάστε ακόμη...