Β. Νανιτζανιάν: «Κάθε διάκριση με βοηθάει ψυχολογικά για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων!»

Για την πορεία του την φετινή αγωνιστική σεζόν και τους στόχους του, μιλάει στο acpaok.gr, ο Έλληνας Πρωταθλητής Πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Νανιτζανιάν.
Πηγή: acpaok.gr
Β. Νανιτζανιάν: «Κάθε διάκριση με βοηθάει ψυχολογικά για τον μεγάλο στόχο των Ολυμπιακών Αγώνων!»

-Πώς αισθάνεσαι για την εκτός συνόρων σημαντική διάκριση σου;

«Γενικά ο σκοπός μου είναι να συμμετέχω σε διοργανώσεις στο εξωτερικό ώστε να παίρνω κι άλλες εμπειρίες. Όποια διάκριση έχω σε υψηλό επίπεδο με βοηθά σημαντικά στο ψυχολογικό κομμάτι ώστε να πετύχω τον μεγάλο μου στόχο να συμμετάσχω στην Ολυμπιάδα. Όσο καλύτερα τα πάω σε αγώνες στο εξωτερικό, με κάνουν να είμαι πιο κατάλληλα προετοιμασμένος για τους Ολυμπιακούς του 2024 στο Παρίσι».

-Πώς ήταν η προετοιμασία όλο αυτό τον καιρό και τι ακολουθεί στο άμεσο μέλλον;

«Στην ουσία μόλις τώρα ξεκίνησε η προετοιμασία μου, αυτό ήταν το πρώτο τουρνουά και ακολουθούν ακόμη τρία το προσεχές διάστημα. Πιο συγκεκριμένα, την επόμενη εβδομάδα έχω το «Βelgrade» στην Σερβία, το οποίο είναι επίσης ένα τουρνουά Α' κλάσης. Τον Μάιο θα συμμετάσχω στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας, το οποίο θα διεξαχθεί στο Ουζμπεκιστάν. Μετά από αυτό ακολουθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στην Πολωνία. Το πρόγραμμα του επόμενου εξαμήνου είναι σχετικά «βαρύ», όλοι αυτοί οι αγώνες είναι προκριματικοί για τους Ολυμπιακούς. Θέλω να πιστεύω πως έχοντας τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα μου, θα καταφέρω να έχω καλή παρουσία, να φέρω διακρίσεις αλλά και το «εισιτήριο» για την Ολυμπιάδα».

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

Διαβάστε ακόμη...