Αυτή είναι η μεγάλη μεταγραφική αναζήτηση

Από paok24.com: Εκεί θα πέσει το βάρος
Πηγή: paok24.com
Αυτή είναι η μεγάλη μεταγραφική αναζήτηση

Ο φάκελος για τον ΠΑΟΚ της σεζόν 2023-24 έχει ανοίξει,με τον Ζοσέ Μπότο να έχει βάλει σε μια σειρά όλα τα καίρια ζητήματα που θα τον απασχολήσουν.

Η κύρια μεταγραφική για τους «ασπρόμαυρους» θα είναι αυτή ενός εσωτερικού μέσου που θα πλαισιώσει τον Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ θα ρίξει εκεί και το οικονομικό «βάρος», σε μια κίνηση «αντικατάστασης» του συμβολαίου του Γιάσμιν Κούρτιτς, που είναι από τα υψηλότερα και έχει αποφασιστεί πως δε θα ανανεωθεί. Αυτό σημαίνει πως ανήκει χώρος τόσο στο ρόστερ όσο και στο μπάτζετ.

Ο Δικέφαλος θέλει να δυναμώσει στη μεσαία γραμμή και η προεργασία έχει ήδη ξεκινήσει σε μια κίνηση που θα είναι κομβική σε όλους τους τομείς.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2021, με τον ΠΑΟΚ να έρχεται σε συμφωνία με την Πάρα για τον δανεισμό του Σλοβένοι για τα δυο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του στην Ιταλική ομάδα. Ο Κούρτιτς μέτρησε 63 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με 21 γκολ και 4 ασίστ, με την τελευταία του συμμετοχή να έχει καταγραφεί στις 30 Οκτωβρίου 2022 και την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στην OPAP Arena.

Διαβάστε ακόμη...