H αντιπρόταση της Μπενφίκα για Ντάντας!

Από paok24.com: Ο σχεδιασμός του ΠΑΟΚ για την επόμενη χρονιά έχει ξεκινήσει, παρά τα πολύ σημαντικά παιχνίδια που έχει μπροστά της η ομάδα του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Πηγή: paok24.com
H αντιπρόταση της Μπενφίκα για Ντάντας!

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, Ζοσέ Μπότο, δουλεύει παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας και, προφανώς, θέλει να πετύχει σημαντικές κινήσεις ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Όπως ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24, με την υπόθεση ασχολούνται και οι Πορτογάλοι, με την «OJOGO» να υποστηρίζει πως ο Ζοσέ Μπότο βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Μπενφίκα και πιο συγκεκριμένα με τον Ρούι Κόστα τις προϋποθέσεις της παραμονής του Ντάντας στην Τούμπα.

Οι «Αετοί της Λισσαβόνας» όπως όλα δείχνουν σέβονται την επιθυμία του 22χρονου χαφ να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη, με τον Ντάντας να έχει ενημερώσει ήδη τους ανθρώπους της Μπενφίκα για τα θέλω του. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του επιθυμεί επέκταση του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο, με την Πορτογαλική ομάδα να αντιπροτείνει ωστόσο κάτι άλλο.

Ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων», Ζοσέ Μπότο, αναμένεται να μεταφέρει στον Ιβάν Σαββίδη όλα όσα συζητήθηκαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ρούι Κόστα, όπως φυσικά και η αντιπρόταση που έκανε η πρωτοπόρος του Πορτογαλικού πρωταθλήματος. Μένει να φανεί εάν ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα δεχθεί ή όχι την σχετική αντιπρόταση.

Διαβάστε ακόμη...