Λύρατζης: Ο σκληρός αγώνας και η επιστροφή

Από paok24.com: Έτοιμος να μπει με την ομάδα ...
Πηγή: paok24.com
Λύρατζης: Ο σκληρός αγώνας και η επιστροφή

Αν υπάρχει βραβείο ατυχίας φέτος στον ΠΑΟΚ, αυτό ανήκει αναμφίβολα στον Λευτέρη Λύρατζη.

Όλα ξεκίνησαν στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας, όταν δέχθηκε ένα χτύπημα στον αστράγαλο στο παιχνίδι με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Σε πρώτη φάση, οι εξετάσεις του βγήκαν καθαρές, αλλά ο πόνος δεν υποχωρούσε.

Χτύπησε άλλες δύο φορές, έχασε σημαντικές προπονήσεις και μαζί και τον ρυθμό του σε πολλά χρονικά σημεία, για να ακολουθήσει η θλάση β' βαθμού που υπέστη στο παιχνίδι της Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης στα τέλη του Οκτώβρη.

Στάθηκε άτυχος ξανά, αλλά έκανε το comeback. Μετά από δύο μήνες, μπήκε ξανά στην εξίσωση και πάνω που χαμογέλασε, ήρθε ένα νέο "χτύπημα".

Ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε την Καλαμάτα στο Κύπελλο κι ο Λύρατζης συγκρούστηκε με τον Ασίγκμπα κεφάλι με κεφάλι, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στο ζυγωματικό και να χρειαστεί χειρουργείο προκειμένου να αποκαταστήσει το τραύμα. Πάλι έμεινε εκτός, πάλι κλήθηκε να διαχειριστεί μία δύσκολη κατάσταση.

Κι έφτασε ξανά η ώρα της επιστροφής... Μετά από όσα πέρασε, ο Έλληνας άσος μετράει αντίστροφα, έχοντας ξεκινήσει ατομικό το τελευταίο διάστημα. Ο Λύρατζης αισθάνεται πλέον καλά και σύντομα αναμένεται να μπει και στις προπονήσεις την ομάδα, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμη και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Διαβάστε ακόμη...