Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα: Τρομερή αποθέωση Ντάντας στον game changer Σβαμπ (pic)

Από sdna.gr: Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα, μία ομάδα με τη σφραγίδα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος διόρθωσε τα κακώς κείμενα του α΄ημιχρόνου με κομβικές αλλαγές - Αλλαγές που «μαρτυρούν» τα πάντα για το μεντάλιτι αυτού του γκρουπ!
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα: Τρομερή αποθέωση Ντάντας στον game changer Σβαμπ (pic)

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε στην πρεμιέρα των PlayOffs με ένα συγκεκριμένο πλάνο. Πλάνο που εκ του αποτελέσματος και της εικόνας που είχε στο α΄ημίχρονο απέναντι στον Άρη δεν βγήκε, δεν δικαίωσε τον προπονητή του ως προς τις επιλογές προσώπων που έκανε. Το 45λεπτο ανήκε στους κιτρινόμαυρους που βρήκαν χώρους, στόχευσαν πάνω σε συγκεκριμένες ασπρόμαυρες μονάδες, έχοντας διαβάσει εξαιρετικά τον αντίπαλό τους.

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δείξει ευφυΐα και ευελιξία στην ανάπαυλα δεδομένου πως βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά το εις βάρος του 1-0 φάνταζε αρκετά εύθραυστο. Και στο ημίχρονο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τα άλλαξε όλα. Για πρώτη φορά, τη φετινή σεζόν προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές με την έναρξη του β΄μέρους, ψάχνοντας την πρώτη ανατροπή του!

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στο γήπεδο, η εικόνα του ήταν σαφώς ανώτερη, εγκλωβίζοντας τον Άρη που «εξαφανίστηκε» στην επανάληψη του αγώνα. Οι αλλαγές αποδείχθηκαν κομβικές στην... επεξεργασία που υπέστη το αρχικό πλάνο του Λουτσέσκου, με τον Στέφαν Σβαμπ να δίνει το σύνθημα.

Ο είσοδος του Αυστριακού αποδείχθηκε λίρα εκατό, ο ΠΑΟΚ ανέκτησε τα ηνία του κέντρου και σε συνδυασμό με τον αλάνθαστο στο πλευρό του Αουγκούστο, ο Σβαμπ άνοιξε το δρόμο της ανατροπής. Στο ντέρμπι μίλησε η προσωπικότητα και η εμπειρία του 32χρονου χαφ, ο οποίος έχει το know how απέναντι στον Άρη.

Το εντυπωσιακό δε στην περίπτωση του Σβαμπ είναι πως κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Τιάγκο Ντάντας, ο οποίος βρέθηκε στο αρχικό πλάνο του Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Πορτογάλος χαφ, μετά το τέλος του αγώνα, αποθέωσε δημοσίως τον game changer Αυστριακό που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην ανατροπή του Δικεφάλου.

Κάτω από την ανάρτηση του Σβαμπ, ο Ντάντας έσπευσε να γράψει χαρακτηριστικά: «Τι παιχνίδι...», παρά το γεγονός πως πέρασε εκτός ντέρμπι για να εισέλθει στη θέση του ο Αυστριακός. Λεπτομέρεια ενδεικτική του κλίματος στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ, μίας ομάδας που φέρει την υπογραφή του προπονητή της.

Ενός προπονητή που έχει σταθεί πολλάκις στο γκρουπ, στο σύνολο και έχει δουλέψει πολύ με τα αποδυτήριά του. Και μέσα από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος, απολαμβάνοντας τους «καρπούς» της δουλειάς του...

Διαβάστε ακόμη...