Γι’ αυτό δεν αλλάζουν οι διαιτητές της πρεμιέρας των play off

Από paokday.gr:Καμία αλλαγή δεν θα υπάρξει στους ορισμούς των διαιτητών της Stoiximan Super League στην πρεμιέρα των playoffs και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως η ΚΕΔ.
Πηγή: paokday.gr
Γι’ αυτό δεν αλλάζουν οι διαιτητές της πρεμιέρας των play off

Από την στιγμή που υπήρξαν οι ορισμοί των διαιτητών της πρεμιέρας της Stoiximan Super League, υπήρξαν αντιδράσεις. Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετήθηκε επίσημα μέσω του σάιτ της Λίγκας και ζήτησε την άμεση αλλαγή των διαιτητών, ενώ και ο Βόλος ζήτησε κάτι αντίστοιχο, λέγοντας μάλιστα πως θα κατεβάσει την 2η ομάδα.

Παρ' όλα αυτά, δεν υπήρξε ποτέ συζήτηση στην ΚΕΔ για αλλαγή των διαιτητών στα τρία κυριακάτικα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής. Ο Στιβ Μπένετ βρίσκεται στο εξωτερικό και ενημερώθηκε για όσα ειπώθηκαν, αλλά δεν σκέφτηκε ποτέ να αλλάξει τους ρέφερι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από την ΚΕΔ που θα αναφέρει ότι δεν θα υπάρξει αλλαγή.

Ο λόγος είναι οι ξένοι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια Άρης – ΠΑΟΚ και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός είχαν ήδη κλειστεί πριν το αίτημα της Super League, ενώ επίσης δεν μπορούσε τόσο σύντομα να βρεθεί ξένος διαιτητής για το Βόλος – Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμη...