«Ντόπες» από Ιβάν: «12 τελικοί μέχρι το τέλος - Μπορούμε να τους δούμε όλους στα μάτια»

Από sdna.gr: Ο Ιβάν Σαββίδης μίλησε στους παίκτες του ΠΑΟΚ και έδωσε το σύνθημα πριν την πρεμιέρα των playoffs: «12 τελικοί μέχρι το τέλος, μπορούμε να τους δούμε όλους στα μάτια», ντοπάροντας τους Θεσσαλονικείς.
Πηγή: sdna.gr
«Ντόπες» από Ιβάν: «12 τελικοί μέχρι το τέλος - Μπορούμε να τους δούμε όλους στα μάτια»

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα των playoffs, προτού ο ΠΑΟΚ ριχθεί στη «μάχη» του πρωταθλήματος στην τελευταία και άκρως κομβική στροφή, το λόγο πήρε ο πρόεδρος του Δικεφάλου, Ιβάν Σαββίδης.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες πριν την πρωινή προπόνηση, «ντόπαρε» τους Θεσσαλονικείς, ζητώντας από εκείνους να μην τους απασχολεί τίποτα πέρα από την απόδοση και την εικόνα τους. Για 12 τελικούς μέχρι το φινάλε της σεζόν έκανε συγκεκριμένα λόγο ο Ιβάν Σαββίδης, εκφράζοντας τη πίστη του προς το πρόσωπό τους.

«12 τελικοί ως το τέλος! Αποδείξαμε στα παιχνίδια, με αυτούς τους αντιπάλους, ότι αν εμείς τα δώσουμε όλα και είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να τους δούμε όλους στα μάτια. Συγκεντρωθείτε σε κάθε ένα παιχνίδι σαν να είναι τελικός, συνεχίστε με την ίδια νοοτροπία και το ίδιο πάθος», ανέφερε μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ κινήθηκε στη λογική του Ραζβάν Λουτσέσκου στην ομιλία του, μίλησε για «παιχνίδι με παιχνίδι» και έκλεισε με την ευχή να μείνουν όλοι μακριά από τραυματισμούς...

Διαβάστε ακόμη...