Προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ Morris ο Ηλίας Βούρας!

Από acpaok.gr: Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Ποδοσφαίρου γυναικών, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον Ηλία Βούρα, ο οποίος θα αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.
Πηγή: acpaok.gr
Προπονητής τερματοφυλάκων στον ΠΑΟΚ Morris ο Ηλίας Βούρας!

Γεννημένος στην Θεσσαλονίκη το 1985, ο Ηλίας Βούρας είχε μία πλούσια καριέρα ως τερματοφύλακας, παίζοντας από το 2007 μέχρι και το 2020 στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ως τερματοφύλακας έχει περάσει από Κέρκυρα, Κοζάνη, Νίκη Βόλου, ΑΕΚ, Δόξα Δράμας, Καλαμάτα και Τρίγλια, καταγράφοντας πολλές συμμετοχές στην Super League.

Ως προπονητής τερματοφυλάκων ξεκίνησε την καριέρα του την αγωνιστική σεζόν 2020-21 από την ανδρική ομάδα της Τρίγλιας, στην οποία έμεινε μέχρι και το πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Ηλίας Βούρας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είναι μεγάλη μου χαρά που είμαι στην μεγάλη Οικογένεια του ΠΑΟΚ. Νιώθω μεγάλη τιμή που είμαι μέλος του Ισόβιου Πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση του Συλλόγου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, εύχομαι να τελειώσουμε την φετινή σεζόν, όπως και κάθε χρόνο, ως πρωταθλητές, και να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος του τμήματος τη νέα σεζόν, ο οποίος είναι ο είσοδος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, διότι τα κορίτσια δουλεύουν πάρα πολύ από το καλοκαίρι. Το σύνολο είναι δεμένο, κάτι το οποίο είναι άκρως σημαντικό. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βοηθήσω στο να δώσω την κατάλληλη κατεύθυνση στα κορίτσια, όσο καλύτερα μπορώ, και να βελτιώσουμε τις νεαρότερες αθλήτριες οι οποίες έρχονται από πίσω».

Καλώς ήρθες Ηλία!

Διαβάστε ακόμη...