Ένα γκολ ανά 99 λεπτά ο Μπράντον Τόμας που κυνηγάει το δικό του απόλυτο ρεκόρ!

Από thessports.gr: Για τρίτο σερί παιχνίδι παίζει βασικός και για τρίτο σερί παιχνίδι σκόραρε ο Μπράντον Τόμας!
Πηγή: thessports.gr
Ένα γκολ ανά 99 λεπτά ο Μπράντον Τόμας που κυνηγάει το δικό του απόλυτο ρεκόρ!

Ο Ισπανός επιθετικός ήταν ξανά ο πρωταγωνιστής αφού πέτυχε το μοναδικό γκολ του ΠΑΟΚ στην νίκη στο Πανθεσσαλικό και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο πρώην φορ της Μάλαγα έκανε το 1-0 κόντρα στον Βόλο στο 31ο λεπτό από την ιδανική ασίστ του Νάρεϊ βρισκόμενος και παλι στο κατάλληλο σημείο, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και ένα ακομα γκολ με τον Εσκοβάλ να του παίρνει την μπουκιά από το στόμα σε μια φάση στο δεύτερο ημίχρονο του ματς.

Μετά από τα γκολ με τον Ιωνικό και την Λαμία, ο Μπράντον Τόμας σκόραρε και στον Βόλο, φτάνοντας με αυτο το γκολ τα εννέα στην σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο «πιάνοντας» τον Νέλσον Ολιβέιρα στον πίνακα των σκόρερς εντός ΠΑΟΚ, δείχνοντας πως αυξάνεται ο εσωτερικός ανταγωνισμός για τον Πορτογάλο φορ.

Ο 28χρονος σέντερ φορ με το γκολ του στο Πανθεσσαλικό κατάφερε να ισοφαρίσει την περσινή του επίδοση με την Μάλαγα, όπου και εκεί είχε πετύχει εννέα γκολ. Ωστόσο στην επίδοση του Τόμας φέτος με τα εννέα γκολ υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά σε σχέση με τα όσα έκανε πέρσι με την φανέλα των «μαλαγίστας». Με την Μάλαγα την περσινή σεζόν ο Μπράντον Τόμας χρειάστηκε 41 συμμετοχές για να φτάσει τα εννέα γκολ, ενώ φέτος με τον ΠΑΟΚ πέτυχε την ίδια συγκομιδή σε μόλις 25 συμμετοχές!

Πλέον ο μεγάλος στόχος του Ισπανου επιθετικού είναι να φτάσει (και γιατί όχι να μην ξεπεράσει) το δικό του προσωπικό ρεκόρ στο σκοράρισμα που πέτυχε την σεζόν 16/17 με την φανέλα της Μαγιόρκα. Τότε ο Μπράντον Τόμας είχε σκοράρει συνολικά 13 γκολ σε 41 συμμετοχές, βοηθώντας την τότε ομάδα του να πάρει την άνοδο για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Έχει μπροστά του άλλα 12 παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για φέτος ο Τόμας και χρειάζεται τέσσερα γκολ, βάσει της αποτελεσματικότητας του στο σκοράρισμα, δεν το λες και… απίθανο να το καταφέρει.

Ένα ακόμα στοιχείο που δείχνει το πόσο συνεπής είναι φέτος στο ραντεβού του με τα γκολ ο Μπράντον Τόμας, φαίνεται μέσα από την συχνότητα που βρίσκει δίχτυα. Χωρίς να έχει καν συμπληρώσει τα 1000 λεπτά συμμετοχής μέχρι στιγμης στην σεζόν (895 λεπτά για την ακρίβεια έχει παίξει) μετράει εννέα γκολ. Δηλαδή σκοράρει μια φορά κάθε 99 λεπτά, σχεδόν ένα γκολ ανά ματς για τον Ισπανό επιθετικό!

Αν σκεφτεί κανείς ότι από τα συνολικά 25 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί, τις 16 φορές έχει μπει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, τότε η επίδοση του με τα εννέα γκολ ως τώρα είναι ακόμα πιο σημαντική. Ο άνοδος στην απόδοση του Μπράντον Τόμας ήρθε την κατάλληλη στιγμή τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα σε μια περίοδο όπου ήρθε η ώρα των μεγάλων ματς. Ο Ισπανός φαίνεται επι του πρακτέου ότι μπορει να δώσει βοήθειες και να μεγαλώσει τον εσωτερικό ανταγωνισμό, οντας ηδη ο πρώτος σκόρερ στο Κύπελλο με πέντε γκολ.

Διαβάστε ακόμη...