Μήνυμα ΠΑΟΚτσήδων για Πανθεσσαλικό - Χαμός έξω από τα αποδυτήρια (pics)

Από sdna.gr: Δυναμικό παρόν από τους φίλους του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στέλνοντας το μήνυμά τους για τον τελικό Κυπέλλου - Ο... κακός χαμός έξω από τα αποδυτήρια με τους ασπρόμαυρους.
Πηγή: sdna.gr
Μήνυμα ΠΑΟΚτσήδων για Πανθεσσαλικό - Χαμός έξω από τα αποδυτήρια (pics)

Με τον κόσμο στο πλευρό του, έπεσε η αυλαία της κανονική περιόδου του πρωταθλήματος για τον ΠΑΟΚ που πέρασε νικηφόρα και από τον Βόλο. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι ασπρόμαυροι έσπευσαν στους φίλους της ομάδας και έστησαν το καθιερωμένο... πάρτι με τον κόσμο.

Νωρίτερα δε αξίζει να σημειωθεί πως δεν έλειψαν τα μηνύματα από πλευράς κόσμου ακόμη και για τον τελικό του Κυπέλλου. Κι όλα αυτά την ώρα που η έδρα του τελικού αποτελεί θέμα συζήτησης, παρά τα όσα αναγράφονται στη σχετική προκήρυξη. Οι ασπρόμαυροι πάντως πήραν θέση μέσω συνθημάτων για... Πανθεσσαλικό.

Μετά το τέλος του αγώνα, αρκετός κόσμος βρέθηκε έξω από τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ για αναμνηστικές φωτογραφίες, με τα παιδιά του Δικεφάλου και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο... κακός χαμός με τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ο οποίος είχε μεγάλη ζήτηση ανάμεσα στα πιτσιρίκια, στην επιστροφή του στη γενέτειρά του.

{gallery}2023/Football/VolosVsPaok/After{/gallery}

Διαβάστε ακόμη...