Μπαλτάκος: «Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό»

Από sdna.gr: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου δίνοντας λεπτομέρειες για την έδρα και τόπο διεξαγωγής του.Αναλυτικά όσα είπε:
Πηγή: sdna.gr
Μπαλτάκος: «Τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό»

Για το αν ο ΠΑΟΚ διαφωνεί με το ΟΑΚΑ για πιθανή έδρα του τελικού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, τόνισε: «Γιατί να συμφωνήσει ο ΠΑΟΚ με το ΟΑΚΑ; Αφού η περίπτωση διεξαγωγής του τελικού στο ΟΑΚΑ δεν θα πάρχει στην προκήρυξη, η οποία γράφει Πανθεσσαλικό, εάν παίξουν ομάδα από το Νότο και τον Βορρά, άρα ο τελικός θα γίνει ή στο Πανθεσσαλικό ή στο εξωτερικό. Για να γίνει στο εξωτερικό, πρέπει να ερωτηθούν και να συνεννοηθούμε με τις ομάδες, γιατί μπορεί π.χ. ο Λουτσέσκου να πει δεν πάω την ομάδα στην Αυστραλία ή στη Γερμανία ή στην Αγγλία και να συμφωνήσουμε όλοι να γίνει εντός Ελλάδας ο τελικός, δηλαδή στο Πανθεσσαλικό».

Για το πότε θα αποφασιστεί η έδρα του τελικού: «Μόλις ολοκληρωθούν οι ημιτελικοί του κυπέλλου και ξέρουμε οριστικά ποιες ομάδες θα παίξουν στον τελικό. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να θέλει να συζητήσει γιατί έχει κερδίσει με μεγάλο σκορ εκτός έδρας, αλλά από τις άλλες δυο ομάδες, δεν συζητούν προς το παρόν και θέλουν να ολοκληρωθεί και ο δεύτερος ημιτελικός, άρα πρέπει να περιμένουμε».

Διαβάστε ακόμη...