Ο Νικόλοφ αποθέωσε τον Κωνσταντέλια

Από forzaonline.gr: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει κάνει την Ευρώπη να παραμιλά και έχει αναγκάσει τους ποδοσφαιρικούς κολοσσούς να στέλνουν σε κάθε αγώνα του ΠΑΟΚ σκάουτ προκειμένου να αναλύσουν στο 100% τον μικρό μάγο του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Πηγή: forzaonline.gr
Ο Νικόλοφ αποθέωσε τον Κωνσταντέλια

Ο Βαλεντίν Νικόλοφ, ποδοσφαιριστής της Λοκομοτίβ Σόφιας, που αγωνίζεται ως δανεικός στην Μινιόρ Περνίκ βρέθηκε καλεσμένος στην τηλεοπτική εκπομπή Calcio Mania του Max Sport 3.

Πριν του δοθεί ο λόγος, παρουσιάστηκε ένα θέμα για τον Γιάννη Κωνσταντέλια από την βουλγαρική εκπομπή και αμέσως ο 19χρονο ποδοσφαιριστής θυμήθηκε τις συναντήσεις του με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Όπως σημείωσε ο Νικόλοφ οι δυο τους είχαν τεθεί αντιμέτωποι με τις Κ17 της Ελλάδας και της Βουλγαρίας σε φιλικά και είχε μείνει εντυπωσιασμένος από το wonderkid του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ ως αντίπαλος του πριν τέσσερα χρόνια όταν με την Κ17 της Βουλγαρίας παίξαμε δύο φιλικά παιχνίδια με την αντίστοιχη της Ελλάδας στο Μπλαγκόεβραντ και στο Σιμίτλι.

Από τότε ακόμα έδειχνε πως θα φτάσει ψηλά και θα γίνει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο όνομα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής και του εύχομαι καλή τύχη. Βλέπει το παιχνίδι με τη ματιά ενός τοπ ποδοσφαιριστή. Έχει φανταστική τεχνική. Είμαι σίγουρος πως αν δουλέψει σκληρά θα κάνει την Ευρώπη να υποκλιθεί σε αυτόν».

Διαβάστε ακόμη...