Οι «μικροί» τον κρατούν πίσω!

Από paok24.com: Οι απώλειες βαθμών με τις μικρομεσαίες ομάδες της Σούπερ Λιγκ συνεχίστηκαν για τον ΠΑΟΚ και τον κρατούν πολύ πιο χαμηλά από εκεί που θα μπορούσε να βρίσκεται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.
Πηγή: paok24.com
Οι «μικροί» τον κρατούν πίσω!

Μετά το πέρας της 24ης αγωνιστικής η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έμεινε στην τέταρτη θέση του πίνακα και στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος έχασε μία ακόμη ευκαιρία να μειώσει την απόσταση από την κορυφή «πετώντας» ξανά βαθμούς κόντρα σε μικρομεσαία ομάδα του πρωταθλήματος.

Mε αφορμή το στραβοπάτημα στα Γιάννενα, το PAOK24 θυμάται τους βαθμούς που σπατάλησαν οι «ασπρόμαυροι» από το ξεκίνημα της σεζόν κόντρα στους «μικρούς», οι οποίοι του έχουν κάνει μεγάλη ζημιά έως τώρα, καθώς αν κοιτάξει κανείς τα ντέρμπι θα διαπιστώσει πως είναι πρώτος και μάλιστα με διαφορά μεταξύ των υπολοίπων του Big-4, όμως αυτό όπως φαίνεται δεν αρκεί.

Όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω ο Δικέφαλος απόλεσε 12 βαθμούς συνολικά σε παιχνίδια απέναντι σε μικρομεσαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

1) ΟΦΗ – ΠΑΟΚ 1-1 (5η αγωνιστική)

Η πρώτη αυτοχειρία της σεζόν για τον Δικέφαλο σημειώθηκε στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» κόντρα στον ΌΦΗ. Οι Κρητικοί μολονότι δεν απείλησαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τον ΠΑΟΚ, με γκολ του Διαμαντή στο 12ο λεπτό των καθυστερήσεων πήραν τον βαθμό (1-1) από τον ΠΑΟΚ σε αναμέτρηση για την πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος

2) Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ 1-1 (7η αγωνιστική)

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα και να επιστρέψει στις νίκες. Κόντρα σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος δεν ήταν καλός, ωστόσο προηγήθηκε στο 73′ με τον Νάρει, ο οποίος έλυσε τον... Γόρδιο Δεσμό. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι «ασπρόμαυροι» θα φύγουν με το τρίποντο στις αποσκευές τους, ο Μπελμόντε στο 93΄έβαλε το γκολ της ζωής του ρίχνοντας στο καναβάτζο τον ΠΑΟΚ!

3) ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 2-2

Μετά το σπουδαίο διπλό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με 1-2, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης θέλοντας να «αναρριχηθεί» περισσότερο βαθμολογικά κόντρα σε έναν αντίπαλο που μέχρι τότε ήταν πολύ χαμηλά στην βαθμολογία. Οι Αρκάδες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 0-2 και χρειάστηκε τεράστια προσπάθεια στα τελευταία λεπτά προκειμένου να πάρει έστω τον βαθμό, με γκολ του Ολιβέιρα στην τελευταία φάση του αγώνα.

4) Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1 (15η αγωνιστική)

Παρόμοιο σκηνικό και στο Περιστέρι, σ' ένα παιχνίδι όπου ήταν ανώτερος από τον αντίπαλό του στο μεγαλύτερο κομμάτι του, ισοφαρίστηκε στο 72ο λεπτό και «πέταξε» ακόμη δύο βαθμούς στην κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Δικέφαλος ήταν πολύ καλύτερος του Ατρομήτου στο πρώτο μέρος και πέρα από το γκολ του Ολιβέιρα (26′) είχε ευκαιρίες για τουλάχιστον ένα ακόμα γκολ διαθέτοντας έναν εκπληκτικό Κωνσταντέλια στις τάξεις του, όμως αυτό δεν ήρθε και οι Περιστεριώτες -που βελτιώθηκαν στο δεύτερο- τιμώρησαν την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

5) ΠΑΟΚ – ΟΦΗ 0-0 (18η αγωνιστική)

Ο ΠΑΟΚ «κόλλησε» στο 0-0 με τον ΟΦΗ στην Τούμπα, για τη 18η αγωνιστική της Super League, σ' ένα «must win» παιχνίδι. Οι «ασπρόμαυροι» σπατάλησαν δύο βαθμούς ακόμη κόντρα στους Κρητικούς, τους οποίος σε δύο αναμετρήσεις δεν κατάφεραν να κερδίσουν καμία φορά.

6) Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-2

Δίχως αμφιβολία η μεγαλύτερη «αυτοχειρία έως τώρα! Χρειάστηκε βέβαια το εγκληματικό λάθος του VAR, που δεν είδαν το ξεκάθαρο οφσάιντ στο γκολ της ισοφάρισης του Αστέρα. Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε να κερδίζει μέχρι το 90′ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις από τους Σίτο και Ατιένθα και την συμβολή του VAR φυσικά, έφυγε με έναν βαθμό από την Τρίπολη.

7) ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-0

O ΠΑΟΚ άφησε στους Ζωσιμάδες δύο πολύτιμους βαθμούς, με την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΣ να τον φέρνει στην τέταρτη θέση και στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Ο Δικέφαλος δεν ήταν καλός, όμως όλα θα ήταν διαφορετικά εάν Ευαγγέλου και VAR δεν «έκλειναν τα μάτια» σε ξεκάθαρη παράβαση χέρι του Πήλιου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Διαβάστε ακόμη...