«Πιστοί στο πλάνο μας, 100% συγκεντρωμένοι»

Από sdna.gr: Η αποστολή του ΠΑΟΚ βρίσκεται στο Ηράκλειο, όπου την Πέμπτη (16/2, 19:15) αντιμετωπίζει το Περιστέρι στο πρώτο παιχνίδι του Final 8 για το Κύπελλο Ελλάδας.
Πηγή: sdna.gr
«Πιστοί στο πλάνο μας, 100% συγκεντρωμένοι»

Λίγο πριν την αναχώρηση της ασπρόμαυρης αποστολής, ο Χρήστος Σαλούστρος, μίλησε στην ΕΡΤ, αναφέροντας αρχικά:

«Είναι ένα νοκ-άουτ ματς. Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε από αυτήν τη διοργάνωση, όπως και το Περιστέρι και όλες οι ομάδες. Οπότε πάμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, για να είμαστε εμείς στο τέλος, αυτοί που θα χαμογελάσουμε».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στις δύο ήττες από το Περιστέρι, στο πρωτάθλημα:

«Η αλήθεια είναι ότι μας έχουν πληγώσει. Στο πρώτο παιχνίδι, παίξαμε πολύ καλά, αλλά χάσαμε. Στη δεύτερη, στην έδρα μας, μας πλήγωσε πολύ περισσότερο. Είναι ένα άλλο παιχνίδι, διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πλάνο σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και να μη χάσουμε καμία κατοχή, γιατί ακόμα και μία κατοχή, ένα ριμπάουντ, ένα κλέψιμο μετρούν σε αυτά τα ματς».

Και κατέληξε λέγοντας:

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Ως τον τελικό αποφεύγουμε τους δύο «μεγάλους». Για αρχή, έχουμε να παίξουμε ένα νοκ-άουτ παιχνίδι, πάμε να το ευχαριστηθούμε, να το απολαύσουμε, να πάρουμε ό,τι μας αναλογεί και προχωράμε».

Διαβάστε ακόμη...