Κοτάρσκι: Το μεγάλο στοίχημα και τα χαμόγελα

Μία από τις θέσεις που κλήθηκε να καλύψει το περασμένο καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ, ήταν αυτή του τερματοφύλακα.
Πηγή: paok24.com
Κοτάρσκι: Το μεγάλο στοίχημα και τα χαμόγελα

Με τους “ασπρόμαυρους” να παίρνουν την απόφαση να προχωρήσουν σε κάτι διαφορετικό, σε σχέση με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, ήταν ξεκάθαρο πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε περιθώριο λάθους.

Ο “εκλεκτός”, ήταν ο Ντομινίκ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης, που σήμερα έχει τα γενέθλιά του, στα 23 του κλήθηκε να κάνει το next step και μετά από αρκετές διαπραγματεύσεις ντύθηκε στα ασπρόμαυρα.

Ήταν ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή, πως επρόκειτο για μία επιλογή με συγκεκριμένη στόχευση από πλευράς ΠΑΟΚ, με φόντο το “τώρα”, αλλά και το μέλλον. Ο Κοτάρσκι είναι ο τερματοφύλακας που ταιριάζει στο στιλ της ομάδας, αυτός που μπορεί να υποστηρίξει το built up από την άμυνα, έχει καλό ποσοστό επιτυχημένων μεταβιβάσεων και έδειξε με το… καλημέρα, τα καλά του στοιχεία.

Έχει να επιδείξει φέτος -μέχρι στιγμής- 2340 αγωνιστικά λεπτά κι αν δεν αναγκαζόταν να λείψει από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα λόγω καρτών, δύσκολα θα έχανε άλλο ματς, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, να χαμογελούν για μία -κατά γενική ομολογία- πετυχημένη επιλογή.

Όσο για τον ίδιο; Σε συνέντευξή του στη FORZA, είχε σταθεί στον κόσμο του ΠΑΟΚ και στο πόσο πολύ στηρίζει την ομάδα και τώρα, έχοντας προσαρμοστεί πλήρως, απολαμβάνει τη ζωή στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια στην Ελλάδα.

“Υπάρχει τρέλα στην κερκίδα. Είναι δύσκολο ακόμη και να το περιγράψω. Πρέπει να το ζήσεις, να νιώσεις την ατμόσφαιρα, η οποία είναι υπέροχη. Ήξερα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ τι είδους παθιασμένους οπαδούς έχει αυτός ο σύλλογος, τι είδους υποστήριξη έχει, αλλά είναι διαφορετικό όταν έρχεσαι και το ζεις. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία, είναι χαρά να παίζεις μπροστά σε τέτοιους οπαδούς όπως ο δικός μας. Έκανα μια σπουδαία κίνηση πηγαίνοντας στον ΠΑΟΚ. Ακριβώς σε όλα τα κομμάτια, και φυσικά το πιο σημαντικό είναι ότι παίζω συνεχώς. Ήταν ένα μεγάλο βήμα μπροστά για μένα. Σε σύγκριση με την Γκόριτσα, είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα προς τα πάνω. Πιστεύω στον εαυτό μου, έχω εμπιστοσύνη, είμαι χαρούμενος”, ανέφερε ο Κροάτης, που ξέρει ότι όλα τα βλέμματα -εντός κι εκτός Ελλάδας- είναι στραμμένα επάνω του…

Διαβάστε ακόμη...