Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Από paokfc.gr: Τρία πανέμορφε γκολ, τρεις σημαντικές νίκες, τρεις διαφορετικοί σκόρερ και στη μέση ένα βραβείο. Ποιος θα κατακτήσει το Best Goal Ιανουαρίου;
Πηγή: paokfc.gr
Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Εσείς κρίνετε τον τελικό νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Ο πρώτος μονομάχος έρχεται από την αμυντική γραμμή και έβαλε... ψαλίδι! Μας είχε συνηθίσει να σκοράρει, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο εντυπωσιακά γκολ. Ο Ίνγκι Ίνγκασον ήταν αυτός που πέτυχε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Κουλιεράκης πήρε την πρώτη κεφαλιά μετά από κόρνερ κι ο Iceman με μία απίθανη κίνηση, έφερε το σώμα του σε ορζόντια θέση κι εκτέλεσε τον Κουέστα.

Ο Τάισον έκανε ονειρεμένο ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον έβαλε στο γήπεδο στον προημιτελικό της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό κι αυτός χρειάστηκε μόλις τρία λεπτά για να βάλει τη σφραγίδα του στην αναμέτρηση. Ο Ολιβέιρα του έδωσε μία εξαιρετική κάθετη στην πλάτη της άμυνας κι ο Βραζιλιάνος με ένα άψογο πλασέ έδωσε το έναυσμα για... πάρτι.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείπε και το γκολ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη Λεωφόρο. Με τη σέντρα του δευτέρου ημιχόνου ο ΠΑΟΚ έκρυψε τη μπάλα. Ο Νάρεϊ γύρισε στην περιοχή, ο Ολιβέιρα με τακουνάκι βρήκε τον Κωνσταντέλια κι αυτός με μία επαφή έδωσε έτοιμο γκολ στον Zile για το 0-2.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τρία γκολ, πάρτε θέση στο poll

Ψηφίστε το Best Goal Ιανουαρίου

Διαβάστε ακόμη...