Η Συνέντευξη Τύπου του 19ου Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών (pics)

Από acpaok.gr: Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συμβουλίου της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας, το απόγευμα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου, η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 19ου Final Four του Κυπέλλου Γυναικών.
Πηγή: acpaok.gr
Η Συνέντευξη Τύπου του 19ου Final-4 Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών (pics)

Τον ΠΑΟΚ mαteco εκπροσώπησαν ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Πελεκίδης, και η αρχηγός, Μαρία Χατζηπαρασίδου.

Δημήτρης Πελεκίδης:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους του Συλλόγου όλους τους αρμόδιους φορείς της Ηγουμενίτσας και της Περιφέρειας Θεσπρωτίας, για την διοργάνωση αυτού του Final-4. Μακάρι αυτό να είναι η απαρχή της ανάπτυξης του αθλήματος στην περιοχή εδώ, διότι πραγματικά το άθλημα μας το έχει ανάγκη, όχι μόνο στα αστικά κέντρα αλλά και σε περιοχές που είναι «απομακρυσμένες», ώστε να μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να κάνουμε το βήμα παραπέρα. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να γίνει ένα φανταστικό τουρνουά, χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, εμείς αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Άρτας, μία ομάδα η οποία έχει πολύ μεγάλη ιστορία στο άθλημα, υπάρχει σεβασμός προς την συγκεκριμένη ομάδα. Για εμάς ο στόχος μας είναι ένας, σε αυτό το Final-4 διεκδικούμε το πέμπτο συνεχόμενο κύπελλο και το έβδομο στην ιστορία μας, αλλά όλα θα ξεκινήσουν αύριο από τον πρώτο ημιτελικό. Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιου είδους τουρνουά. Αν δεν δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σίγουρα μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως, γι' αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι στο 100%. Για εμάς το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το αυριανό, θα δώσουμε όλο μας το είναι για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Μαρία Χατζηπαρασίδου:

«Δεν θα πω πολύ διαφορετικά πράγματα από τον προπονητή μου. Θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου όλους τους αρμόδιους φορείς της διοργάνωσης αυτού του Final-4. Θα ήθελα να πω γι' αυτό το διήμερο ότι θα είναι ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες να έχουμε την υγεία μας, και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Διαβάστε ακόμη...