Μπαλτάκος για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν προλαβαίνει ν’ αλλάξει σε 1-2 μέρες» (vid)

Από sdna.gr: Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, εξήγησε στην ΕΡΤ 3, τους λόγους για τους οποίους το αίτημα του Ολυμπιακού για αντικατάσταση του Ιβάν Κρούζλιακ, πέφτει στο κενό.
Πηγή: sdna.gr
Μπαλτάκος για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: «Δεν προλαβαίνει ν’ αλλάξει σε 1-2 μέρες» (vid)

Τι και αν η ΚΕΔ όρισε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, ικανοποιώντας σχετικό αίτημα των δύο ομάδων, elite διαιτητή της UEFA, τον Σλοβάκο Ιβάν Κρούζλιακ, οι «ερυθρόλευκοι» το πήγαν σε άλλο επίπεδο ζητώντας την αντικατάσταση του.

Το αίτημα πάντως, δεν πρόκειται να γίνει δεκτό αφού όπως εξήγησε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ 3, ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος, «Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος, δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 μέρες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ:

Για τον διαιτητή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και τις ανακοινώσεις: «Δεν είναι ευχάριστο οι ανακοινώσεις διότι το κλίμα δυναμιτίζεται, τα ξέρουμε όλοι αυτό δεν χρειάζεται να το επισημάνω εγώ. Είναι κάτι το οποίο δεν διευκολύνει την ομαλή διεξαγωγή του συγκεκριμένου αγώνα. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο, είναι σύνηθες, δεν είναι σπάνιο και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα διακοπεί και εύκολα αυτή η εμμονή, ας το πούμε έτσι, των παραγόντων σε θέματα διαιτητικά.

Δεν προλαβαίνει να αλλάξει ο διαιτητής, είναι ξένος, δεν γίνεται μην ξεχνάμε και πρέπει για να αντικατασταθεί να αντικατασταθεί από ξένο διαιτητή άρα το βλέπω αδύνατο παρότι εγώ δεν είμαι ΚΕΔ, ούτε έχω σχέσεις με την ΚΕΔ και δεν θέλω να έχω σχέσεις με την ΚΕΔ, δεν θέλω ούτε να μαθαίνω τι κάνουν, ούτε να παρεμβαίνω και δεν πρέπει κιόλας αλλά ξέρω επειδή έχω μιλήσει με τον κ. Μπένετ σε θέματα τέτοια ότι αυτοί οι διαιτητές, τους βρίσκει για να το πω απλά και λαϊκά, πολύ πριν τον αγώνα. Είναι αδύνατον τώρα να βρει άλλον διαιτητή.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός το ζητάει, φαντάζομαι ότι ο κ. Μπένετ το γνωρίζει ήδη αυτό, αλλά δεν βλέπω δυνατότητα να αλλαχθεί ο διαιτητής από σήμερα για να έρθει σε 1-2 μέρες.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ.

Διαβάστε ακόμη...