Η φοβερή σύμπτωση του Βιεϊρίνια με τον Λεβαδειακό

Από paok24.com:Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αποχώρησε τραυματίας στο φινάλε της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, με την μαγνητική να επιβεβαιώνει τις αρχικές εκτιμήσεις έχοντας υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο. Η περίοδος αποθεραπείας του εκτιμάται στις 4-6 εβδομάδες.
Πηγή: paok24.com
Η φοβερή σύμπτωση του Βιεϊρίνια με τον Λεβαδειακό

Η φοβερή σύμπτωση του αρχηγού του ΠΑΟΚ κόντρα στην ομάδα της Βοιωτίας, είναι το γεγονός πως σε αμφότερα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σε Λιβαδειά και Τούμπα, ο Βιεϊρίνια πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή και αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά αργότερα με πρόβλημα τραυματισμού.

Στο ματς του πρώτου γύρου, ο Βιεϊρίνια μπήκε στο 61ο λεπτό και αποχώρησε στο 72ο, έχοντας υποστεί τότε θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Στο χθεσινό ματς της Τούμπας, πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 80′ και αντικαταστάθηκε στο 90+3′.

Μπορεί να γίνει ακόμη πιο περίπλοκο, αν ανατρέξει κανείς στις δύο προηγούμενες φορές που ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Λεβαδειακό, την χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος και νταμπλ, όταν και υποβιβάστηκε η ομάδα της Βοιωτίας.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Βιεϊρίνια ήταν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Στο δεύτερο -σε μια από τις πιο δυνατές εικόνες της χρονιάς- πέρασε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις και ενώ είχε υποστεί μερικές αγωνιστικές νωρίτερα ρήξη χιαστού κόντρα στην Λάρισα, προκειμένου να αποθεωθεί από το κοινό της Τούμπας και να καταγράψει λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι το οποίο ο Δικέφαλος έκανε την φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Διαβάστε ακόμη...