Αποχαιρέτησε τον ΠΑΟΚ η Κλέπκου
SHARE:

Παρακάτω όσα αναφέρει:
«Ένα από τα ωραιότερα κεφάλαια μέχρι τώρα στη ζωή μου κλείνει, και πόσο δύσκολο είναι να εκφράσω όλα τα συναισθήματα και τις όμορφες στιγμές μέσα από ένα post.
Μακάρι κάθε αθλητής να έχει έστω μια φορά στη ζωή του την ευκαιρία να υπάρξει κομμάτι αυτού του συλλόγου. Ενός συλλόγου που είχα-έχω και θα έχω στην καρδιά μου, και πέρα από επιτυχίες πάντα θα του εύχομαι να απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ με την καρδιά τους, και είναι απαλλαγμένοι από κάθε προσωπικό συμφέρον.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κ.Αμοιρίδη για την στήριξη και την άψογη συνεργασία τα επτά αυτά χρόνια, σε όλα τα μέλη του staff που πέρασαν από αυτήν την ομάδα και ήταν πάντα δίπλα μας, και εννοείται στα κορίτσια μου -ξέρουν αυτές- που έκαναν την κάθε στιγμή μοναδική. Ελπίζω οι δρόμοι μας να ξανά συναντηθούν.
Εις το επανιδείν».