Στις ΗΠΑ ο Χέντερσον για τον τραυματισμό του

Για τις ΗΠΑ αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης ο Σέντρικ Χέντερσον προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στον ώμο.
Πηγή: sdna.gr
Στις ΗΠΑ ο Χέντερσον για τον τραυματισμό του
Photo Credits: @PAOK BC

Ο Αμερικανός φόργουορντ του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στον αριστερό του ώμο (αποκόλληση πρόσθιου κάτω και άνω επιχείλιου χόνδρου) στο τρίτο ματς των πλέι οφ κόντρα στην ΑΕΚ (27/4), χάνοντας μοιραία τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης ο Χέντερσον αναχωρεί για την πατρίδα του, όπου και θα αποφασίσει για τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τον τραυματισμό του στον ώμο.

Μέχρι και τον τραυματισμό του, είχε αγωνιστεί στα 46 από τα 47 επίσημα παιχνίδια της ομάδας όλη τη σεζόν. Το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στην ΑΕΚ ήταν το μοναδικό από το οποίο απουσίασε και το τρίτο παιχνίδι της σειράς αποδείχθηκε ότι ήταν και το τελευταίο του για φέτος.

Διαβάστε ακόμη...