Όταν ο Σφιντέρσκι τον λύτρωσε (video)

Από forzaonline.gr: Σαν σήμερα (30/1) πριν τέσσερα χρόνια ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επικρατήσει επί του ΠΑΣ Γιάννινα, χάρις σε γκολ του Σφιντέρσκι.
Πηγή: forzaonline.gr
Όταν ο Σφιντέρσκι τον λύτρωσε (video)

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τέρμα του Πολωνού ήταν το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Δικεφάλου.

Πιο συγκεκριμένα, στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης ο Τσούμπα Άκπομ κέρδισε ένα πέναλτι, το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Δημήτρης Πέλκας, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στο 52΄ο Μάνος βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον Πασχαλάκη. Ο φορ των φιλοξενούμενων πέρασε τη μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, κάνοντας το 1-1.

Τέσσερα λεπτά πριν τα ενενήντα, ο Ελ Καντουρί σέντραρε, ο Μάτος πήρε την κεφαλιά, ο Βελλίδης δεν κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα και ο Σφιντέρσκι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):Πασχαλάκης, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (74′ Ελ Καντουρί), Μαουρίσιο, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (59′ Ζαμπά), Λημνιός (68′ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Βιδάλ (74′ Πάντελιτς), Γιάκος, Κρίζμαν (85′ Παμλίδης), Μάνος.

Διαβάστε ακόμη...