«Ξανά στην Εθνική Πολωνίας – μέσω του ΠΑΟΚ – ο Κεντζιόρα»

Από sdna.gr: Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Under - 21 της Εθνικής Πολωνίας κι άλλοτε προπονητής του Άρη, σκιαγραφεί μιλώντας αποκλειστικά στο SDNA τον 28χρονο δεξιό μπακ και συμπατριώτη του o οποίος εσχάτως μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
«Ξανά στην Εθνική Πολωνίας – μέσω του ΠΑΟΚ – ο Κεντζιόρα»

Το δρομολόγιο Κίεβο – Θεσσαλονίκη ακολούθησε ο Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός δεξιός μπακ συνεχίζει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ (ως δανεικός από την Ντιναμό Κιέβου) κι όπως είθισται να συμβαίνει πάντα και παντού με όλους τους new entries ποδοσφαιριστές, τα αγωνιστικά reports που προέρχονται από πρόσωπα που είναι σε θέση να τους γνωρίζουν εμπεριέχουν ενδιαφέρον.

Στην προκειμένη περίπτωση για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου του Βορρά, μίλησε αποκλειστικά στο SDNA ένας Πολωνός προπονητής που διαθέτει στο ποδοσφαιρικό βιογραφικό του κι...άρωμα Ελλάδας!

Ο Μίχαλ Πρόμπιερζ, νυν τεχνικός της Under – 21 της Εθνικής Πολωνίας πέρασε από τη χώρα μας κι έκατσε για 9 παιχνίδια στον πάγκο του Άρη την σεζόν 2011-12.

«Ο Κεντζιόρα είναι ένας αξιόλογος δεξιός μπακ. Μπορεί το ανασταλτικό κομμάτι να το΄χει καλύτερα, ωστόσο όποτε του δίνεται η ευκαιρία και το επιτρέπει το πλάνο του προπονητή παίρνει κι έναν πιο επιθετικό ρόλο.

Εξαιρετικός χαρακτήρας δημιουργεί άριστες σχέσεις με τους συμπαίκτες του.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να δουλεύει σε μεγάλο βαθμό στις προπονήσεις...» ήταν τα πρώτα λόγια του 50χρονου τεχνικού για τον συμπατριώτη του και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο. Ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.

Εφόσον πάρει παιχνίδια στα πόδια του με τον ΠΑΟΚ και καθιερωθεί στην ενδεκάδα, τότε είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει στην Εθνική Πολωνίας έπειτα από την απουσία του από το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Διαβάστε ακόμη...