Επιστροφή στις νίκες!

Από paok24.com: ΠΑΟΚ εναντίον Λαυρίου σήμερα στο "Παλατάκι" (15:45)
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή στις νίκες!

Το Λαύριο υποδέχεται σήμερα ο ΠΑΟΚ στο "Παλατάκι", στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Basket League!

To τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 15:45 και ο Δικέφαλος καλείται να επιστρέψει στις νίκες μετά τις ήττες από Περιστέρι, Ρίτας και Άρη, προκειμένου να παραμείνει στο "κόλπο" της τετράδας!

«Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μία ομάδα που έχει βελτιώσει την εικόνα της σε σχέση με τον πρώτο γύρο, μετά τις αλλαγές που έκανε. Το Λαύριο είναι αρκετά αθλητική ομάδα, που παίζει γρήγορα και κυκλοφορεί καλά την μπάλα. Πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη υπομονή στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Να πάρουμε σωστές αποφάσεις, να βρεθούμε σε καλή μέρα στο περιφερειακό σουτ και αμυντικά να είμαστε σε υψηλά επίπεδα, ελέγχοντας ρυθμό και ριμπάουντ» τόνισε από την πλευρά του ο Άρης Λυκογιάννης, ο οποίος μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ρόστερ!

Τα εισιτήρια του αγώνα σε όλα τα διαζώματα του PAOK Sports Arena κοστίζουν 10 ευρώ και 15 ευρώ στα διαζώματα 108, 109, 110 και 111, οι φίλοι του Δικεφάλου μπορούν να τα προμηθεύονται από τις 10 το πρωί έως το τζάμπολ από τα εκδοτήρια του γηπέδου και την επίσημη ιστοσελίδα της Ticketmaster, τα παιδιά έως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο και παράλληλα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5 ευρώ για παιδιά έως 12 ετών.

Διαβάστε ακόμη...