ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας

Από acpaok.gr: Για την 16η αγωνιστική της Handball Premier, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας

Ο Δικέφαλος καλείται να ανασυνταχθεί μετά τον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Δούκα, επιστρέφοντας στον δρόμο των νικών, έχοντας ως στόχο να συνεχίσει την πολύ καλή πορεία του στο πρωτάθλημα. Το σύνολο του Παναγιώτη Γούσιου βρίσκεται στην τρίτη θέση με 25 βαθμούς, και κυνηγάει με αξιώσεις μία θέση στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Απέναντί του, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε σπουδαία νίκη επί του Αερωπού Έδεσσας με 23-22, αποτέλεσμα το οποίο τον έβγαλε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Το εισιτήριο του αγώνα κοστίζει 5€, με τα εισιτήρια διαρκείας να ισχύουν κανονικά.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ζαφειράκη Νάουσας, ο Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Υποδεχόμαστε τον Ζαφειράκη Νάουσας στην έδρα μας, είναι ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και θέλουμε μόνο τη νίκη. Η Νάουσα είναι μία ανταγωνιστική ομάδα με πολύ αξιόλογους παίκτες, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα πάρουμε τους δύο βαθμούς. Δυστυχώς, το πρωτάθλημα είναι ο μόνος στόχος που μας απέμεινε και πρέπει να κάνουμε το παν για να το διεκδικήσουμε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας την κακή μας εμφάνιση στον αγώνα του Κυπέλλου και να εστιάσουμε στον επόμενη αγώνα. Θα ήταν μεγάλη χαρά όλη της ομάδας να δούμε τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στις κερκίδες».

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2022
16η αγωνιστική, Handball Premier
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ-Ζαφειράκης Νάουσας (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...