Σημαντική ενίσχυση στο «φιλέ» με Maksim Shkredau για τον ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Maksim Shkredau, για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2022-2023.
Πηγή: acpaok.gr
Σημαντική ενίσχυση στο «φιλέ» με Maksim Shkredau για τον ΠΑΟΚ!

Γεννημένος στην Λευκορωσία στις 10/10/1997, ο Maksim Shkredau αγωνίζεται ως κεντρικός και έχει ύψος 207cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του την σεζόν 2013-2014 από την Marko-VSTU της Λευκορωσίας, παραμένοντας εκεί μέχρι και τη σεζόν 2017-2018.

Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η Shakhtior Soligorsk από την Λευκορωσία, στην οποία παρέμεινε μέχρι και τη σεζόν 2020-21. Εκεί, κατέκτησε και τις τρεις χρονιές το «τρεμπλ», κερδίζοντας πρωτάθλημα, κύπελλο και σούπερ καπ, ενώ αγωνίστηκε στο CEV Champions League και στο CEV Cup, παίρνοντας ακόμα περισσότερες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Στην τριετία αυτή, ο Maksim Shkredau αναδείχθηκε καλύτερος κεντρικός του πρωταθλήματος (2019-20) και καλύτερος κεντρικός του κυπέλλου (2020-21).

Η σεζόν 2021-2022 τον βρήκε για πρώτη φόρα εκτός Λευκορωσίας, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Yugra-Samotlor Nizhnevartovsk, από την Ρωσία.

Στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα, και πιο συγκεκριμένα στην Beijing BAIC Motor. Εκεί, παρά το γεγονός πως η ομάδα του τερμάτισε τρίτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έφτασε μέχρι την κατάκτησή του, πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις στα πλέι-οφ, κερδίζοντας όλες τις σειρές με 2-0, από τα προημιτελικά μέχρι και τους τελικούς.

Είναι διεθνής με την Εθνική Ομάδα της Λευκορωσίας, έχοντας κατακτήσει τη σεζόν 2020-2021 το European Golden League.

Για την έναρξη συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο Maksim Shkredau, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Την περσινή χρονιά έπαιζαν εδώ οι φίλοι μου Ούντρις και Κουκλίνσκι, οπότε γνωρίζω ότι πρόκειται για μία εξαιρετική ομάδα. Θα τα δώσω όλα προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, οι οποίοι είναι το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έρχομαι από ένα εντελώς διαφορετικό πρωτάθλημα, αυτό της Κίνας, στο οποίο μπορεί να παίζαμε μέχρι και τέσσερα παιχνίδια σε μία εβδομάδα. Όλοι οι άνθρωποι με υποδέχτηκαν εδώ με τον καλύτερο τρόπο, και με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου, κάτι που με έκανε χαρούμενο!».

Welcome Maksim!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

Διαβάστε ακόμη...