Λουτσέσκου: Σε διπλά παιχνίδια τον απέκλεισε μόνο ο… ΠΑΟΚ!

Από paok24.com: Το φοβερό 11/11 και το σερί που διευρύνεται ...
Πηγή: paok24.com
Λουτσέσκου: Σε διπλά παιχνίδια τον απέκλεισε μόνο ο… ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού και πλέον, ετοιμάζεται για τους ημιτελικούς με τη Λαμία, όπου -προφανώς- θα έχει τον τίτλο του φαβορί.

Η χθεσινή πρόκριση, ήταν η 11η του Ραζβάν Λουτσέσκου σε ισάριθμα διπλά παιχνίδια, ως προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον Ρουμάνο τεχνικό να συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία και το κοντέρ να... γράφει.

Ο Λουτσέσκου έχει το φοβερό 11/11 σε διπλούς αγώνες στο Κύπελλο, ενώ συνολικά στην Ελλάδα, έχει να επιδείξει 14 προκρίσεις σε 15 διπλά παιχνίδια κι υπάρχει μόνο μία ομάδα που τον έχει αποκλείσει.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, έχει αποκλειστεί μόνο μία φορά στα προημιτελικά από τον... ΠΑΟΚ, ως προπονητής της Ξάνθης, τη σεζόν 2016/17 κι από τότε, τρέχει ένα "τρελό" σερί, καθώς πάντα βρίσκει τον τρόπο να πάρει αυτό που θέλει από αυτά τα παιχνίδια, όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει μπροστά του δύο ακόμη αγώνες στα ημιτελικά, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λαμία, μένει να φανεί αν ο Λουτσέσκου θα διευρύνει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη επίδοση, για να οδηγήσει τον "Δικέφαλο" σε έναν ακόμη τελικό στο Κύπελλο.

Διαβάστε ακόμη...