Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας

Από paokfc.gr: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναθηναϊκό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 19η αγωνιστική της Super League 2022-23.
Πηγή: paokfc.gr
Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας

Ποδοσφαιρική παράσταση υψηλού επιπέδου από τον ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Λεωφόρο. Ο Δικέφαλος πέτυχε τρία γκολ, είχε δύο δοκάρια, κράτησε ανέπαφη την εστία του και μείωσε την απόσταση από την κορυφή του πρωταθλήματος στους έξι βαθμούς.

Απόλυτος πρωταγωνιστής ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός εξτρέμ είχε συμμετοχή και στα τρία γκολ της ομάδας, έκανε την προσπάθεια στο πρώτο, από όπου προήλθε το αυτογκόλ, έδωσε την ασίστ στον Α.Ζίβκοβιτς για το 0-2, ενώ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze κυριάρχησε και με ποσοστό 83,94% κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

To βάθρο συμπλήρωσαν οι Νέλσον Ολιβέιρα , που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, κερδίζοντας κάθε μονομαχία που έδωσε, ενώ ήταν άτυχος καθώς είδε τη μπάλα να καταλήγει δύο φορές στο δοκάρι και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς που βρήκε δίχτυα κι είχε εξαιρετική παρουσία σε όλη την αναμέτρηση, βοηθώντας σε άμυνα κι επίθεση.

Διαβάστε ακόμη...